Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI SLOVENCE

U generalki Rijeke napokon zaigralo i veliko pojačanje

Rijeka - Rudeš
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/6
06.02.2018.
u 18:46

U nastavku igre je Kek dao priliku igračima iz drugog plana, ali tada je Rijeka i stigla do pobjede. Strijelci su bili Pavičić u 58. i Črnic 65. minuti

Rijeka je u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči nastavka natjecanja u Prvoj HNL upisala pobjedu. Kekova je momčad s 2:0 pobijedila Krško, a ako je suditi prema momčadi koju je slovenski stručnjak izveo na teren, možda napokon imamo predstavu tko će se naći u prvoj momčadi za vikend kada na Rujevicu dolazi Istra, piše Goal.

Na Rujevici je hrvatski prvak krenuo sa sastavom Sluga, Raspopović, Punčec, Župarić, Zuta, Pavičić, Bradarić, Acosty, Puljić, Heber, Čolak. U nastavku igre je Kek dao priliku igračima iz drugog plana, ali tada je Rijeka i stigla do pobjede. Strijelci su bili Pavičić u 58. i Črnic 65. minuti.

Možda i najvažnija informacija je da je pred navijačima na Rujevici prvi put zaigrao Antonio Čolak, možda i najatraktivnije pojačanje ove zime koji je prvi dio priprema propustio zbog ozljede. A u drugom je poluvremenu igrao Valerij Božinov, a Novi list javlja kako je iskusni Bugarin pokazao o kakvoj je klasi riječ, da je imao nekoliko sjajnih poteza, ali da još uvijek mora raditi na kondiciji.

Rijeka u subotu u 21. kolu dočekuje Istru, a utakmica je na rasporedu u 15 sati. U nastavak prvenstva aktualni prvak ulazi s 35 bodova, bodom manje od trećeg Osijeka, drugi Hajduk ma tri boda više, a vodeći Dinamo je na 50 osvojenih bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije