Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE DO POBJEDE

U Dinamu se nadaju da će ih navijači 'podići' i protiv Makarana

Nacional - Futsal Dinamo
Slavko Midžor/Pixsell
06.11.2015.
u 11:46

'Iako smo prošle godine bili primorani igrati u Podsusedu, za nastupe Dinama i atmosferu u Sutinskim vrelima nas vežu lijepe uspomene pa je to trenutak da ih privremeno do povratka u 'dvojku' ponovno oživimo.'

Nakon remija Futsal Dinama u gostima kod Uspinjače sljedeća utakmica na rasporedu je već u subotu 7. studenoga s početkom u 19.00 sati, kada u dvoranu Sutinska vrela dolazi Novo Vrijeme iz Makarske.

Jedan od tri nedodirljiva favorita za naslov prvaka ovog natjecanja naprasnim odlaskom sponzora pred početak sezone izgubio je i igračku 'prvu ploču'.  Situacija u kojoj su se našli Makarani možemo označiti kao jednu od boljki klubova koji nisu ustrojeni po članskom modelu, a koji jamči stabilnost kluba.

No, gubitak glavnih igrača Makarane je samo spustio na rang klubova koji se bore za doigravanje te će biti itekako zahtjevan protivnik.

- Novo Vrijeme je respektabilan protivnik kojem će Futsal Dinamo zasigurno predstavljati motiv više. Igramo u Sutinskim vrelima i nadam se da će nas navijači još jedanput dignuti da se pokažemo u pravom svjetlu. Jer ova momčad vrijedi više od trenutnih 13 bodova - najavio je susret Hrvoje Penava i nastavio:

- Iako smo prošle godine bili primorani igrati u Podsusedu, za nastupe Dinama i atmosferu u Sutinskim vrelima nas vežu lijepe uspomene pa je to trenutak da ih privremeno do povratka u 'dvojku' ponovno oživimo.

>> Mićo Martić: HNS za nas ne mari, a Dinamo je najbolja stvar koja nam se dogodila!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije