Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI POČECI IVICE I JANICE
Povratak na članak

Ivica Kostelić: Htjeli smo spavati u Ladi jer nismo imali novca za hotel. Ali, onda nas je ugledao vlasnik...

– Mrzim riječ posljednje. Ne želim znati da mi je neka utrka posljednja – kaže Ivica.

Komentari 19

AO
ante.oreskovic75
11:09 16.02.2017.

Nemoj samo u politiku jer će te komentirati bolesni grodari!Hvala Kostelićima na mnogo dobroga koje su učinili i pokazali!

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
12:15 16.02.2017.

Svaka čast , ali molim ivicu neka dobro razmisli o daljnjem natjecanju . Zbog zdravlja , jer iako je vrhunski sportaš , znaš , prijatelju , vrijeme ide i biologija čini svoje , nisi 20-godišnjak ! Imaš prekrasnu obitelj ,, djecu...previše si truda i napora uložio , svog zdravlja , neopisivo si učinio za Hrvatsku i hrvatski sport , dosta je...Ne solim pamet , kažem kao običan čovjek : godine čine svoje , pusti staze mlađima ! Znam koliko voliš skijanje , ali vrijeme je da staneš , ne moraš se dokazivati , najbolji si ! Sretno tebi i tvojima , svima iz obitelji kapa dolje ! Neka Vas Gospod blagoslovi !

VL
PO
poluprovokator
12:22 16.02.2017.

Za takve rezultate je svakako potrebna doza fanatizma i čelična disciplina. Familiji Kostelić skidam kapu i naklon do poda;-) (sam nek se klone politike jer ugled i čast nestanu u sekundi)

VL
ŠI
Šilo
11:12 16.02.2017.

Grodar tebe sigurno zanima po šumama i gorama, prokleta anti Hr. Banda.

VL
KE
kentie
12:40 16.02.2017.

Pred dosta godina radio sam u jednoj firmi di mi je bliski kolega bio rođeni Samoborec i govorio mi o talentu Nike Fleiss i njezinoj budućnosti u alpskom skijanju. Usput mi je spomenuo i Antu Kostelića koji svoju djecu "natjerava" da trče kroz šumu i koji po kiši i snijegu treniraju alpsko skijanje. Tada sam rekao i prorekao da su oni budući šampioni i pobjednici, jer jačaju i čeliče se kroz vatru i led bez pardona i bontona. Sve ostalo je povijest i pripovijest.

VL
KE
kentie
12:48 16.02.2017.

Možemo zahvaliti pokojnom Andriji Mijačiki što su Kostelići uopće u hrvatskom alpskom skijanju. Naime, Kostelići su jedno vrijeme živjeli i boravili u Sloveniji i kad je Tone Vogrinec, bard i čudotvorac slvenskog skijaškog čuda predložio da Kostelići ostanu u Sloveniji,, a Janica i Ivica skijaju za Sloveniju, Ante je odbio i vratio se u Hrvatsku. Bio je nezaposlen, djeca su rasla i po ljetu su boravili na moru i Kljajić stariji je tamo posjetil Antu i pital ga koja radi. Ovaj nejmu niš, nezaposlen sam. A Kljun kakakv je zafrkant i zeznat bio, jel, b...a ti pa bumo to nekak uredili i sredili. I vjerojatno na Kljunovu preporuku, Andrija Mijačika, tada kao galvni tajnik Zagrebačkog športskog saveza zaposli Antu kao trenera. The rest is history and fairy tale.

VL
DA
dado56
13:02 16.02.2017.

samo naprijed Ivice !!! samo stisni javno grad zagreb da se ta žičara napravi više...svako selo u austriji je ima ...

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
20:13 17.02.2017.

Ivica Kostelić tek na stare dane skija kao pravi hrvat i s obzirom da na Svjetskom prvenstvu nema šanse čak ni da uće među trideset najbolje da pokaže zavičajsku kulturu i izađe sa takmičenja i organizatoru poruči da ne priznaje sudije koje mjere skijašima vrijeme.

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
12:19 16.02.2017.

Kostelići.Hrvati jeste,ali ipak moj naklon do poda !

VL
Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
14:24 16.02.2017.

Odlicni .fenomenalni i svaki za sebe poseban i orginalan u familiji Kostelic ....Bravoooo

VL
DU
Deleted user
16:08 16.02.2017.

jel to onaj sto je za svaku utrku bio spreman ko vojnik vermahta za napad na staljingrad. ahahaaaaaa, ovo mora da je neka nacionalna bolest

VL
NE
nemanatrag
11:10 16.02.2017.

Srce će mi se slomiti...

VL
GR
grodar
11:02 16.02.2017.

Kog to zanima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.