Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.03.2024. u 13:35

Dok su se Zajec i njegova lista posljednjih tjedana trudili što više predstaviti svoje ideje i program kako Dinamo učiniti još uspješnijim, Barišić se pak ponajprije bavio kadroviranjem, pokušavao je složiti listu od 35 ljudi koji ga sigurno neće izdati, odnosno koji će mu donijeti pobjedu

Komentara 9

BL
blekpanther
16:17 06.03.2024.

Ništa o jučerašnjoj posjeti “Atenskih nokautera” Barišiću da se preda prije izbora! Nekakav dašak nove demokracije na čije se čelo stavio Zajec, vrlo zanimljivo!

DA
damascus
14:00 06.03.2024.

Dinamo treba privatizirati, dovesti bogatoga parajliju da uloži milijune, koji će izgraditi i stadion i maknuti te tzv. navijače iza kojih stoje nekolicija mutikaša koji se žele uhljebiti do smrti. Socijalizam je davno propao ali u glavama tih i dalje živi. Navijačima i to onim pravima nitko ne brani da navijaju ali ne i da vode upravu kluba, za to nije dovoljno kupiti ulaznicu. Isto i kao kada se ide u kino, kupiš kartu, odgledaš i i ideš doma. Što tu nije jasno?

NI
Nipos18
14:10 06.03.2024.

Kakav rat ,zar nije vjetar demokracije zapuhao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije