Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon utakmice

U BiH pretukli maloljetne Hrvate u nacionalnim dresovima?!

navijači
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
20.06.2014.
u 12:07

Fojničanin tvrdi da je svjedočio napadu na maloljetnike. Policija kaže da incident nije prijavljen, no on je od jutros predmet istrage

Nakon utakmice koja je odigrana između reprezentacija Kameruna i Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, u Fojnici se navodno dogodio novi incident. Kako je portalu Klix ispričao jedan od stanovnika Fojnice, napadnuti su maloljetnici koji su na sebi imali dresove hrvatskih reprezentativaca.

– U Fojnici su poslije utakmice pretučena djeca samo zato što su Hrvati. Ne od vršnjaka već od starijih mrcina...U Fojnici se umalo nije dogodio novi Denis Mrnjavac – napisao je Fojničanin. Napadači su navodno bili maskirani, a maloljetnike su najprije gađali kamenjem te ih potom udarali letvama i nogama.

No, iz MUP-a su potvrdili da nemaju saznanja o incidentu te da im on nije prijavljen.

– Doznali smo jutros za incident, ali operativnom centru nije ništa prijavljeno. Izvršit ćemo provjeru da bismo utvrdili što se u stvari dogodilo. Poduzet ćemo sve mjere da se spriječe takve situacije – kazao je zamjenik zapovjednika policijske stanice Fojnica Juro Čuturić.

>>Rasparana hrvatska zastava i opljačkan jedan navijač: Mostarce napali huligani u Brazilu

Komentara 138

LU
ludvig989
12:29 20.06.2014.

Pa bili smo svjedoci neviđene mržnje prema Hrvatskoj 2008 u Sarajevu kada se slavilo ispadanje Hrvatske od Turske uz poznatu pjesmu "Bit će Zagreb Turska mahala" Samo je problem što tzv hrvatski mediji to nisu prenijeli al sreća postoje razni kanali i danas je lako pronaći te snimke. Ovaj incident je samo jedan u nizu, no naravno veliko Bošnjačka nacionalistička politika putem medija to želi banalizirati i prekriti. hrvati u BiH su građani ne drugog nego trećeg reda. Nemaju pravo demokratsko glasati, niti TV kanal na svojem jeziku. Sve je to smišljena politika a onda se svi čude kada Hrvati iskažu svoje ogorčenje sadašnjim stanje. Ovo što se radi hrvatima u BiH to se radilo još Židovima u nacističkoj Njemačjoj!!!

TR
trpimirprvi
12:27 20.06.2014.

Kakve junacine! Hrvatska mora zastititi hrvate u Bih od ovih muslimana. Zivjela Herceg-bosna!

Avatar Alea iacta est
Alea iacta est
12:33 20.06.2014.

Jadan naš narod dolje. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije