Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olsi rama

U Beogradu uhićen brat albanskog premijera. Pušten 'nakon pregovora'

Srbija - Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2014.
u 07:43

Srbijanski mediji već su počeli pisati kako bi Uefa zbog ove provokacije trebala utakmicu registrirati 3:0 za domaćina

Noćas je u Beogradu uhićen Olsi Rama, brat albanskog premijera, javljaju srbijanski mediji. Policija ga je privela u VIP loži stadiona Partizana pod sumnjom da je upravo on organizirao i sam u djelo proveo incident zbog kojeg je prekinuta utakmica između Srbije i Albanije, koja je igrana u utorak u Beogradu.

Kako pišu srbijanski mediji, kod njega je pronađen daljinski upravljač pomoću kojeg je upravljao letjelicom. Orfi je brat Edija Rame koji bi Srbiju trebao posjetiti ovog mjeseca i tako postati prvi albanski premijer koji je to učinio u posljednjih sedamdeset godina.

Podsjetimo, susret je prekinut nakon općeg kaosa koji se dogodio nakon što je iznad stadiona Partizana prošla bespilotna letjelica na kojoj je bila obješena albanska zastava i karta velike Albanije. Nakon toga uslijedila je tučnjava igrača i prekid susreta.

Srbijanski mediji već su počeli pisati kako bi Uefa zbog ove provokacije trebala utakmicu registrirati 3:0 za domaćina.

Oko dva ujutro Rama je pušten "nakon pregovora" javljaju srbijanski mediji.

>>Srbi na stadionu spalili zastavu NATO saveza, slika obišla svijet

Komentara 36

Avatar MK
MK
23:51 14.10.2014.

...Jel to ta Policija našla "daljinski" kod brata premijera Albanije, koja je prije koji tjedan "premlatila" brata premijera Srbije? ...Toj policiji sve vjerujem kada kaze da je pronašla daljinski - hahaha.

PA
pacoje
00:10 15.10.2014.

ovo je diplomatski skandal, koliko je zastava bilo srbijanske u tom stadionu, i niko nista, jedna se pojavila i svi srbi bijesni do pjenusanja, to je nacionalizam srpski, a zatim ona pozivanja "ubij siptara" to moraju albanci da prijave UEFA-. a sta su trazili navijaci srbije na stadionu ,kako smije da se dogodi da navijaci ulaze u teren i biju se sa igracima Albanije,,srbiju treba disfakificirati,da bi susjedi i europa mogla igrati normalni nogomet

Avatar Zločinac agresor i genocidaš
Zločinac agresor i genocidaš
23:57 14.10.2014.

Živjela Hrvatska, BiH, kosovo, Crna Gora i Albanija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije