Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO Hrvatska reprezentacija u Rijeci se priprema za Europsko prvenstvo

U Beograd možda s 14 igrača

ost-02-txt.jpg
import
28.08.2006.
u 15:35

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okupila se u Rijeci na posljednjem dijelu priprema uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Beograd. Pripreme će odrađivati s reprezentacijom Srbije, s kojom nakon sinoćnje danas ima još dvije sparing-utakmice, a potom će joj od subote do ponedjeljka sparing-partneri biti rumunjski reprezentativci, koji su na proputovanju do Italije. Sparing-susreti sa Srbijom neće biti otvoreni za publiku, jer nema ni sigurnosnih mogućnosti, budući da su radovi na novom bazenskom kompleksu u punom jeku.

Uvjeti su dobri, neovisno o radovima. Ove dvije reprezentacije posve nam odgovaraju za treniranje, kako bismo obavili još neke korekcije i pronašli taktička rješenja u igri rekao je izbornik Ratko Rudić, koji na raspolaganju zasad ima 13 igrača. Četrnaesti, Pavlović, trebao se priključiti sinoć, bio je na pregledu i ustanovljeno je da je zdrav. Upitan je jedino Tihomil Vranješ, a ako on ne bude išao, Rudić kaže da ne zna koga bi pozvao umjesto njega te da u Beograd može ići i s 14 igrača.

Nemam dugačku klupu, ali pripremljenost i motiviranost to mogu nadoknaditi. Vjerujem da ćemo ući u borbu za treće mjesto sa Španjolskom, Italijom, Rusijom, Njemačkom, pa čak i Rumunjskom. Mađarska i Srbija su dominantne i to su potvrdile više puta kaže Rudić.
Vratar Goran Volarević najavljuje borbu za medalju, te nadu da će se Vranješ ipak priključiti.

U ovim pripremama popravit ćemo igru i smanjiti pogreške, a kad počne prvenstvo bit ćemo sve bolji. Dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat rekao je Volarević.
Prvu službenu utakmicu hrvatska vaterpolska reprezentacija igra u nedjelju u Crikvenici protiv Rumunjske od 20.30 sati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije