Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV JUVEA

U Bayernu nezadovoljni: Samo je Barcelona bila gori ždrijeb

Bayern (1)
Reuters/PIXSELL
15.03.2013.
u 14:34

U Bayernu nisu najsretnije dočekali vijest da će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati s Juventusom.

- Trenutno su najbolja talijanska momčad i imaju lijep novi stadion. Protivnik su po mjeri, vrlo težak suparnik. Odlični su u obrani, a imaju puno napadačkih kvaliteta. Bit će to odličan nogomet, ali nadam se da ćemo proći - rekao je trener Jupp Heynckes.

Toni Kroos slično razmišlja.

- Najgori ždrijeb nakon Barcelone. Morat ćemo odigrati dvije odlične utakmice da prođemo dalje. Bilo bi sjajno da u prvom susretu ne primimo gol. Vidal je postao vrhunski igrač - kaže Kroos.

Juventus je na ždrijeb poslao Pavela Nedveda koji je 2004. igrao protiv Bayerna u Ligi prvaka.

- Igramo protiv momčadi koje su se svi bojali. Bayern ima iskustva u ovom natjecanju. Nijemci su kvalitetni i jako se dobro snalaze u ovakvim situacijama. No, i mi smo svjesni svoje snage - rekao je direktor Juventusa.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirko0410
22:25 15.03.2013.

Bolje Juve nego Barca, ali moglo se dobiti i Malagu.Može Bayern do kraja ove godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije