Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO NAS VRIJEĐA'
Povratak na članak

Turci protiv Ukrajinaca skandirali za Putina. Predsjednik: Nemamo se namjeru ispričati

Štoviše, kontroverzni predsjednik Ali Koc naglasio je da se klub ne namjerava ispričati i da ga vrijeđa što Ukrajinci to očekuju.

Komentari 10

FO
fortinaf
20:32 06.08.2022.

Ukrajinci misle da su oni odjednom cijeli svijet, da bi mi ostali trebali lomiti kicmu ispred njih i na sam spomen njihovog imena prekriziti se kao da su bogovi o kojima ce se pisati knjige i mitologije... vise mi je pun kufer i ukrajine i svega... tko je za nas znao u domovinskom... dajte vise prestanite sa tom ukrajinomanijom dosadni ste svi postali... nek se bore ako oce ako nece okej... nikoga vise nije briga...

VL
DU
Dubrovnik4711
17:43 06.09.2022.

Englezi su podmetnuli stalina i Lenins,kao i Adolfa. Sve je to bila igra da se postavi fasizam kao odgovor komunizmu i da ustvari zarate 2 puta nijemci i rusi. Odnosno,.da se pobiju do kraja oba naroda. Da izkrvare i toliko se medusobno uniste, da se nemogu 100 godina oporaviti. Sve drugo je demagogija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.