Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turski tabor

Turan: EP-u više trebaju Turci nego Hrvati!

\'Turkey\'s Burak Yilmaz (L) celebrates with his team mates after scoring a goal against Azerbaijan during their Euro 2012 qualifying Group A soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul October 11,
\'MURAD SEZER\'
10.11.2011.
u 18:43

– Za razliku od hrvatskih igrača, mi na ovaj dvoboj ne gledamo kao na osvetu. No na Euru će se vijoriti naša zastava – kaže Demirel

Turski reprezentativac, veznjak Atletica Arda Turan, uvjeren je da nogometni svijet na Europskom prvenstvu iduće godine želi vidjeti Tursku, a ne Hrvatsku.

– Samo dvije reprezentacije na velikim natjecanjima mogu donijeti dobru atmosferu, Brazil i Turska. A budući da Brazil ne može igrati na EP-u, sve su oči uperene u nas – skroman je Turan.

– Znam da hrvatski igrači na ove dvoboje gledaju kao na osvetu, ali mi ne razmišljamo tako. Mi smo jedino koncentrirani kao biti bolji u ova dva dvoboja. Vjerujem da će se na stadionima u Ukrajini i Poljskoj vijoriti turska, a ne hrvatska zastava – rekao je pak turski vratar Demirel.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Idler 3
Idler 3
18:59 10.11.2011.

Vijorit će se zastava onoga tko bude bolji u tih 180 minuta, a ja Turane vjerujem kak će to bit hrvatska. Što se pak tiče silne europske ljubavi prema vama, dobar ti vic, dobro si me nasmijal >;-))

AM
Admine mater ti jebem
19:08 10.11.2011.

Ako cemo vec tako onda znate da vama uopce nije mjesto niti u Europi niti na europskom prvenstvu.Sto se tice vase zastave Europa je odavno pokazala koliko je zeli time sto vas je otkantala kao kandidata za EU!

OB
-obrisani-
19:43 10.11.2011.

Turska provokacija,ne nasjedam na nju.... Nek laprdaju a nasi decki pamet u glavu i pokazite im usred Istanbula....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije