Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski i talijanski mediji

Tudorovi uspjesi privukli pozornost Juventusa: Hoće li ga pokušati vratiti?

Coupe de France - Round of 16 - Olympique de Marseille v Paris St Germain
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/3
29.04.2023.
u 16:55

Posljednji veliki uspjeh za hrvatskog menadžera bila je prošlotjedna pobjeda nad Lyonom 1:2, što je prvi put u 16 godina da je netko uspio pobijediti Lyon na domaćem terenu. To nije pošlo za rukom čak niti legendarnom Deschampsu. Francuski mediji raspisali su se o onome što su talijanski novinari nagoviještali pred više od mjesec dana. Juventus bi mogao pokušali vratiti Igora Tudora u Serie A

Čini se da su ovosezonski rezultati Igora Tudora s Marseilleom privukli pozornost Juventusa u kojem je kao igrač proveo devet godina, od 1998. do 2007., a kao pomoć trener uz Andreu Pirla od 2020. do 2021. Kako piše francuski list L'Equipe, Juventus bi nakon odlaska Allegrija mogao pokušati vratiti Tudora.

"Nekadašnji igrač i pomoćni trener Stare dame ostao je u dobrom sjećanju u Torinu. Ako Allegri napusti klub na kraju sezone, Tudor će biti Juventusova meta", napisao je francuski list

S Francuzima se slažu i Talijani. Novinari su još prije mjesec dana počeli govoriti kako je jedan od kandidata za klupu Stare dame. Na to je Tudor rekao: "Vjerujete li vi stvarno u sve što novinari pišu? Neću to komentirati. Iz iskustva znam da je puno vijesti izmišljeno."

Tudorov Marseille šest kola prije kraja sezone na drugom mjestu sa 67 bodova, osam manje od PSG-a, a za leđima im je Lens sa 66 bodova. Posljednji veliki uspjeh za hrvatskog menadžera bila je prošlotjedna pobjeda nad Lyonom 1:2, što je prvi put u 16 godina da je netko uspio pobjediti Lyon na domaćem terenu.

VIDEO: Sprema se ludnica za derbi: Poljud će biti pun, BBB-i razgrabili sve ulaznice

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije