Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK ČEKA DRAGOVOLJAC

Tudor: Žalosti me stanje u nogometu

igor tudor
Marijan Sušenj/PIXSELL
13.02.2014.
u 18:35

- Moramo u svaku utakmicu ući sto posto, za nas nema laganih protivnika. Hrvatski dragovoljac kvalitetna je momčad, koja zna igrati nogomet. Uostalom, ove sezone nitko ga nije razbio ni igrom ni rezultatom - kaže Tudor.

Hrvatski dragovoljac trebao bi biti rođendanska torta, Hajduk očekuje pobjedu protiv posljednje plasirane momčadi lige u utakmici u kojoj će proslaviti 103. rođendan. No, to su samo očekivanja, trener Igor Tudor svjestan je da njegovu momčad čeka težak posao.

- Moramo u svaku utakmicu ući sto posto, za nas nema laganih protivnika. Hrvatski dragovoljac kvalitetna je momčad, koja zna igrati nogomet. Uostalom, ove sezone nitko ga nije razbio ni igrom ni rezultatom - kaže Tudor.

Prisjetio se one pobjede od 2:1 u Kranjčevićevoj kada je Marko Bencun preokrenuo utakmicu, a Tudor poletio navijačima na ogradi u zagrljaj.

- Sjećam se, bio je lijep spontani trenutak. Tada je počela ta naša serija preokreta Ali, iskreno s tim se ne opterećujem, to je sam stvar psihološke percepcije, jedna nebitna stvar za mene. Utakmica se igra devedeset minuta i sasvim je nebitno zabiješ li u 2. ili 90. minuti. Na kraju je jedino mjerilo rezultat - kazao je Tudor.

Hajduk je proslavu 103. rođendana obilježio polaganjem vijenaca na grobove svojih velikana Luke Kaliterne, Ante Mladinića i Tomislava Ivića, predstavljena je knjiga Jurice Gizdića o trofejnom radu omladinske škole. Otvorena je i izložba dresova, kolekcionari predvođeni Tomislavom Gabelićem predstavili su 60 unikatnih dresova, koje su od 1970. godine, pa do danas nosili Hajdukovi igrači.

- To su prekrasne uspomene. Prvi ugovor, prva utakmica, to su neopisive stvari, tako je bilo u moja vremena. Sada se to malo promijenilo, to me žalosti, rastužuje. Kapitalizam, neimaština, koja prisiljava roditelje tih momaka da prerano odlaze van - kazao je Tudor.

Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca će istaknuti:

- Mi ćemo probati da im malo pokvarimo rođendansku feštu - istaknuo je trener Mladina.

>> Hajduk danas slavi 103. rođendan

Komentara 3

Avatar Pacov
Pacov
20:04 13.02.2014.

Nije počela tekma,vec kuka

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:38 13.02.2014.

a mene u ekonomiji

DA
davos24
21:52 13.02.2014.

Kapitalizam ima ime i prezime, nitko nikog ne tjera nigdje, vi u hrvatskom nogometu ste šupci kao i oni čije nacionalne lige pate na račun 20-ak europskih klubova koji igraju ligu prvaka već 20 godina neprekidno. Udruzite se s ostalim savezima i bojkotirajte to natjecanje, evo ti prvi to možeš Tudore pa ti si bio dio jednog od bremena tog nogometnog "kapitalizma", Juventus je to koristio vjerovatno najbolje od svih, više od Reala vjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije