Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJCRNJI HAJDUKOVI DANI
Povratak na članak

Tudor optužuje: Za ovo stanje kriva je bivša uprava

- Na ljudima koji su proteklih godina odlučivali koga dovesti u klub je najveća odgovornost za ovakvu situaciju u klubu - kazao je Tudor.

Komentari 2

DE
derin
20:40 28.10.2009.

torcidino je geslo \"i kad gube i kad tuku uvik virni hajduku.\",tu su malo zakazali,iako ih u ovim zahtjevima podržavam,ne smiju se oko kluba motat ljudi sumnjiva morala,neki igrači redovito bančiti na cajkama(tičinović),stručne ljude birati i ne uzimat škartove od igrača.

VL
DC
DC
05:09 29.10.2009.

Problem je sto nitko ne cini svoj posao najbolje sto bi mogao. Igraci ne igraju, ali ni navijaci ne navijaju onako kako bi trebali. Bilo je i prije teskih razdoblja, ali navijaci nisu nikad napustali utakmice, jer su (izmedu ostaloga) dobro znali da sve sto cine ustvari cine sami sebi tj svom Hajduku, bilo ono pozitivno ili negativno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.