Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ KUPA

Tudor najavio svoj idući korak: Ovdje sam tek mjesec dana, ali znam što ću raditi tijekom ljeta

Serie A - Lazio v Juventus
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/4
24.04.2024.
u 08:37

"Sada se moramo oporaviti, u subotu je važna utakmica protiv Verone", najavio je Igor Tudor, čiji Lazio trenutno sjedi na 7. mjestu ljestvice koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu

U uzvratnoj utakmici polufinala talijanskog Kupa Lazio je porazio Juventus rezultatom 2:1. Time je "Stara dama s ukupnih 3:2 izborila odlazak u finale, dok će se igrači hrvatskog trenera, Igora Tudora, morati u potpunosti posvetiti što boljem zatvaranju neslavne sezone u prvenstvu. U rimskoj se momčadi najviše iskazao Valentin Castellanos. Od četiri izgledne prilike, pogodio je dvije (12. i 49. minuta). Odlučujući gol za Juventus zabio je Arkadiusz Milik u 83. minuti.

"Odlazimo uzdignute glave, odigrali smo sjajnu utakmicu, nije bilo dovoljno i skidamo im kapu. Puno je pozitivnih stvari iz utakmice. Zadovoljan sam stavom, mentalitetom I načinom na koji smo bili postavljeni protiv protivnika vrhunske razine. Šteta za dečke, jer su stvarno vjerovali i mi smo tada primili taj gol", rekao je Igor Tudor za Sport Mediaset pa nastavio:

VIDEO Davor Šuker s partnerom otvorio restoran u Las Vegasu

"Sada se moramo oporaviti, u subotu je još jedna velika utakmica. Momci su dali sve od sebe, a imamo puno igrača koji nisu potpuno spremni. Juve ima fizičku snagu i tempo, kao i opcije s klupe koje mogu promijeniti igru. Dali smo sve od sebe. Na dobrom smo putu, igrali smo s Juveom tri puta u mom mandatu, dvaput smo pobijedili i iako nismo prošli dalje, jako sam zadovoljan mentalitetom koji smo danas pokazali."

"Moramo se poboljšati, ali na dobrom smo putu. Zadovoljan sam s momcima, dobili smo tri od četiri utakmice Serie A, slijedi super važna utakmica protiv Verone. Ovdje sam mjesec dana, radit ćemo tijekom ljeta kako bismo pronašli prave profile za izgradnju ove momčadi budući da nam nedostaju fizički i trkački moćni igrači", zaključio je trener.

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Serie A - Lazio v Juventus
1/17

Komentara 1

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
09:37 24.04.2024.

Tudor najavio svoj idući domoljubni korak: Ovdje sam tek mjesec dana, ali znam koliko ču para uzeti tijekom ljeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije