Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČ ZA JUVENTUS

Tudor: Milić može postati jedan od najboljih braniča u Europi

Igor Tudor, Hajduk (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
15.05.2013.
u 12:42

- Milić je ono najbolje što je Hrvatska proizvela u posljednje vrijeme. Milić ima sve karakteristike postati jedan od najboljih braniča u Europi - rekao je Tudor.

Igor Tudor, novi trener Hajduka pohvalio je braniča Hajduka Antonija Milića za kojega smatra da može biti igrač za Juventus.

- Proveo sam neko vrijeme u omladinskom pogonu Hajduka i mladoj reprezentaciji i mislim da je Milić ono najbolje što je Hrvatska proizvela u posljednje vrijeme. Milić ima sve karakteristike postati jedan od najboljih braniča u Europi - rekao je Tudor za Tuttosport.

Tudor je talijanskim novinarima otkrio tko su mu trenerski uzori.

- Imao sam sreću da su me trenirali Lippi, Ancelotti i Capello, tri majstora. Pokušao sam od svakoga uzeti ponešto. Impresionirao me i moj prijatelj Antonio Conte, s Juventusom je napravio fantastične stvari.

>> Tudor: Želim izboriti Europu i preko prvenstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije