Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRO BLAŽEVIĆ:

Tudor je talentiran, ali skakanjem samo otkriva da nije siguran

Ćiro Blažević
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
02.11.2014.
u 16:10

– Nemamo kvalitetu, nemojte se nikamo žuriti – govorio je Ćiro čelnicima Zadra.

Davno je bila ona serija kada je Zadar ostvario tri pobjede, a Ćiro Blažević slavodobitno širio ruke. U Stanovima su tada počeli maštati o vrhu, samo je Šef bio hladne glave.

Nemamo kvalitetu, nemojte se nikamo žuriti – govorio je Ćiro čelnicima Zadra.

I bio je u pravu, stigli su jači protivnici, stigli su porazi, a svijetla točka je plasman u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Evo i Hajduka u Stanovima, dalmatinski derbi, Igor Tudor protiv Ćire Blaževića.

– Nije mi drago što moram igrati baš protiv Hajduka. Gledao sam onu utakmicu s Lokomotivom, uh kako se vratio Hajduk. A Lokomotiva je, to vam odgovorno tvrdim, naša najbolja momčad, bolja od Dinama i Rijeke. Nitko u Hrvatskoj nema takvu koncentraciju mladih i kvalitetnih igrača kao što je ima Lokomotiva. Ali, i Hajduk je dobar, neugodan. Eh, da mi je izbjeći poraz, to bi me učinilo zadovoljnim – kaže Ćiro.

Dinamo se nedavno u Stanovima koprcao do posljednjih minuta.

– Bio sam blizu, opet daleko. Da, vratar mi je ubacio loptu u mrežu, ali tako je to kod mene, stalno neko ubacuje – tihim će glasom Ćiro.

Tada je jedan od njegovih sinova, Zoran Mamić, zadovoljno otišao prema Maksimiru. A sada mu stiže još jedan sin, Igor Tudor.

– Tudor je odličan, vidi se da ima trenerskog štofa, da želi raditi i učiti. Bit će pravi, samo što mora neke stvari promijeniti. Ne smije onako skakati, vidio sam da je igraču želio ukrasti loptu dok je izvodio aut. Ne treba trener koji sve pomno pripremi skakati, to nije dobro za njega. Gubi energiju, emotivno se prazni i onda je teško u svlačionici igračima prenijeti što želi – rekao je Blažević.

Nedostajalo nam je one njegove euforije u glasu. Kao da se predao...

– Ne, ne sine. Ti si zaboravio, ja sam trener i naći ću pravog načina za suprotstavljanje Hajduku – zaključio je Blažević.

A Tudor, kako se on osjeća istrčati protiv svog nekadašnjeg trenera.

– Svi znamo tko je Ćiro, sve najbolje o njemu. On je jedan od najvećih trenera na ovim prostorima. Prava je čast biti nasuprot njemu. Neobičan je to osjećaj, biti jedan na jedan protiv trenerske legende. Ne znam hoću li biti trener u njegovim godinama, to je strast, koja uđe u čovjeka – rekao je Tudor.

>> Prava je čast i neobičan osjećaj biti nasuprot Ćire, on je legenda

>> Ćiro uveo igrača, pa ga istjerao nakon tri minute

Komentara 1

DU
Deleted user
17:58 02.11.2014.

Simeone isto skače nesiguran je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije