Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Tudor i Marseille se vratili na drugo mjesto, Rakitić ušao u pobjedi Seville

Ligue 1 - Olympique de Marseille v AS Monaco
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/3
16.04.2023.
u 23:44

U 64. minuti Portugalac Vitinha je postigao svoj drugi pogodak, za konačnih 3-0, a sastav koji vodi hrvatski trener Igor Tudor tako se vratio na drugo mjesto ljestvice, gdje je najčešće i boravio ove sezone. Ima bod više od Lensa i tri više od Monaca.

Bez ikakvih problema nogometaši Marseillea su upisali domaću pobjedu u 31. kolu francuske Ligue 1, pobijedili su Troyes s 3-1.

Domaćin je dvoboj usmjerio na svoju stranu već u drugoj minuti kada je pogodak za 1-0 postigao Vitinha, pogodivši silovito pod gredu. U 40. minuti Marseille je povećao prednost na 2-0, a gostujuću pogrešku je kaznio Turčin Under.

U 64. minuti Portugalac Vitinha je postigao svoj drugi pogodak, za konačnih 3-0, a sastav koji vodi hrvatski trener Igor Tudor tako se vratio na drugo mjesto ljestvice, gdje je najčešće i boravio ove sezone. Ima bod više od Lensa i tri više od Monaca.

Počasni pogodak za goste postigao je Balde u 91. minuti.

Troyes je ostao 18. na ljestvici, a za goste je od 70. minute igrao 23-godišnji hrvatski nogometaš Ante Palaversa.

Sevilla svladala Valenciju

U posljednjem nedjeljnom susretu 29. kola španjolske La Lige nogometaši Seville su u gostima pobijedili Valenciju 2-0.

Tom pobjedom Sevilla je napravila mali pomak te je trenutačno na 12. mjestu ljestvice. Valencia se i dalje koprca u golemim problemima te je i dalje u opasnoj zoni ispadanja. Ima isti broj bodova kao pretposljednji Espanyol, dok joj za tri boda bježi Almerija koja je na 17. mjestu.

Sevilla je suparnika slomila u drugom poluvremenu kada su postignuti pogoci. Prvo se Francuz Loic Bade najbolje snašao nakon kornera, u 55. minuti te iz blizine pogodio za 1-0. Nakon lijepe i brze akcije, dvadeset minuta kasnije, Suso je povećao na 2-0.

Za Sevillu je hrvatski nogometaš Ivan Rakitić zaigrao od 68. minute, a Valencia je od 84. imala igrača manje nakon isključenja Moribe.

Posljednju će utakmicu kola u ponedjeljak odigrati Celta - Mallorca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije