Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUKOVCI PRESRETNI

Tudor: Bili smo bolji, ponosan sam na igrače i navijače!

Tudor naslov
Slavko Midzor/PIXSELL
22.05.2013.
u 23:42

Zanimljivo, Hajdukov trener ni jednom riječju nije spomenuo zasluge svog prethodnika, Miše Krstičevića, od kojeg je prije samo 23 dana preuzeo momčad.

Igor Tudor došao je pred novinare sretan poput maloga djeteta, primao je čestitke, hvalio svoje igrače i navijače...

- Presretan sam i ponosan na svoje nogometaše, svi su dali maksimum! Petoricu su hvatali grčevi, to već dugo nisam vidio, borili su se do zadnjeg daha! A Torcida! Nitko nema takve navijače, zna se što oni znače Hajduku, hvala im – pričao je Tudor i nastavio:

- Pobijedila je ukupno bolja momčad! Lokomotiva je bila dobra u obje utakmice, ali mi smo bili bolji i zasluženo slavimo...

Na što ste posebno ponosni u svom kratkom radu na splitskoj klupi?

- Ovako ću odgovoriti: Lokomotiva je druga u prvenstvu i to je realan odnos snaga! A mi smo u dvije utakmice bili bolji od njih! Eto, na to sam ponosan! I očekujem da ćemo biti još bolji, ovaj će nam trofej biti dodatni motiv – rekao je Tudor.

Zanimljivo, ni jednom riječju, ni jednim zarezom, Tudor nije spomenuo svog prethodnika Mišu Krstičevića, od kojeg je prije 23 dana preuzeo momčad! A valjda u ovome trofeju ima i nekih Mišinih zasluga...

A trener \"lokosa\", Tomislav Ivković, priznao je zasluženost Hajdukove pobjede, još jednom je čestitao Tudoru i naglasio:

- Ako sam nešto u sportu naučio ovih 40 godina, onda je to kako se ponašati i u pobjedi i u porazu! Sretan sam što sam bio sudionik ovih fantastičnih finalnih utakmica, koje su vratile vjeru u hrvatski nogomet! Torcida me opet fascinirala, ali hvala i Zagrepčanima koji su došli na stadion u velikom broju, nadam se da ih nismo razočarali – rekao je Ivković i dodao:

- Nevjerojatno mi je da grad poput Splita ne može normalno servisirati hajduk! Klub je sad suočen s neimaštinom, a kad je bilo novca, onda su svi \"hapali\" i doveli ga na prosjački štap – govorio je Ivković, nahvalio je Tina Sušića, ne zamjera ništa svom vrataru Picaku i na kraju je naglasio:

- Trofej smo izgubili na prvoj utakmici, u Splitu!

>> Trofej nakon tri godine: Hajduk osvojio Kup!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije