Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ligue 1

Tudor bi mogao ostati bez svoje zvijezde: Payetu prijeti propuštanje ostatka sezone

Ligue 1 - Nantes v Olympique de Marseille
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/3
11.05.2023.
u 10:39

Marseille je četiri kola prije kraja ostao bez drugog mjesta u ukupnom poretku francuske prve lige. Ukoliko disciplinska komisija odluči strogo kazniti Dimitrija Payeta vraćanje pozicije moglo bi im biti znatno teže

Lens i Marseille prošle su subote odigrali utakmicu koja je rezultatom završila porazom momčadi Igora Tudora rezultatom 2:1 i gurnula ih na treće mjesto. Obilježile su je sporne situacije i crveni karton pomoćnom treneru Lensa, Yannicku Cahuzacu.

U međuvremenu je objavljena snimka na kojoj se vidi da je burnu reakciju pomoćnog trenera isprovocirao Dimitrij Payet, kojem sada prijeti poduža zabrana nastupa.

Disciplinska komisija još treba donijeti odluku, ali Tudorov igrač, koji je na posljetku i zabio počasni pogodak za Marseille, mogao bi dobiti do pet utakmica suspenzije. Tijekom spornog događaja Payet se ustao s klupe i krenuo raspravljati s pomoćnim trenerom Lensa. Uslijedilo je naguravanje, a Payet je preko drugog igrača ošamario Cahuzaca

Na burnu reakciju trenera, sudac Clement Turpin reagirao je crvenim kartonom. Premda je glavni trener Lensa Franck Haise tražio isključenje Payeta, to se nije dogodilo.

Payet je zaigrao i u 88. minuti zabio. Međutim, ovom snimkom i mogućim sankcijama njegov nastup u preostale četiri utakmice francuske lige dolazi u pitanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije