Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice

Tučnjava navijača Brazila i Kolumbije, sudjelovao i predsjednikov sin

Tučnjava navijača
Foto: Screenshot
1/2
04.07.2014.
u 18:57

Nekoliko minuta nakon početka sukoba interveniralo je osiguranje, a sukobljene strane strasti su smirile tek nakon dolaska policije

Večeras nas očekuje žestoki obračun u četvrtfinalu SP-a u Brazilu, a sastaju se Brazil i Kolumbija. Uvertiru u taj susret priredili su navijači, a ona je završila krvavo.

Naime, u jednom restoranu u Riju došlo je do tučnjave između navijača Kolumbije i Brazila, a lokalni mediji javljaju da je bila riječ o uglednicima. Prema njihovu pisanju, došlo je do verbalnog sukoba koji je prerastao u fizički, a ''letjele'' su i šake, ali i tanjuri. Navodno je u tučnjavi sudjelovao i Martin Santos, sin predsjednika Kolumbije, kao i neki poznati glumci, novinari... Jedan Brazilac završio je u bolnici s razbijenom glavom.

Nekoliko minuta nakon početka sukoba interveniralo je osiguranje, a sukobljene strane strasti su smirile tek nakon dolaska policije. Brazilski mediji boje se novih sukoba uoči ove iznimno važne utakmice, ali su uvjereni da veliko osiguranje sve može držati pod kontrolom.

>>Kolumbija je jača od Brazila, ali problem je malih nacija što se zadovolje malim uspjesima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije