Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG CHELSEAJA

Tuchel nakon Reala: Usred noći sam jeo čokoladu da to zaboravim, nije bilo lijepo

Burnley v Chelsea - Premier League - Turf Moor
Andrew Yates
09.04.2022.
u 15:11

- Imali smo razlog potrošiti toliki novac na njega i on je imao razloge doći i završiti svoje poglavlje u Chelseaju. To poglavlje i dalje traje. Napadač može veoma brzo ispisati drugačiju priču - kaže Tuchel o Lukakuu

Nakon prve četvrtfinalne utakmice na Stamford Bridgeu u kojoj je Real Madrid hat-trickom Karima Benzeme ostvario 3:1 prednost uzvrat u Madridu, trener Chelseaja Thomas Tuchel priznaje kako i dalje nije prebolio poraz protiv Reala.

- Gledao sam utakmicu opet kod kuće usred noći. Sljedećeg jutra sam ju gledao opet u trening centru i opet sam pobjesnio. Usred noći sam jeo čokoladu i to mi je trebalo da prođem kroz utakmicu. Nije bilo lijepo. Imamo sistem kako objašnjavamo stvari kako ih ne bismo zaboravili. Nekad ubrzamo snimak, ali u nekim trenucima sam morao ustati i pauzirati i šetati po kući. Dobro je gledati snimku jer tada shvatiš koja poruka treba biti - rekao je Tuchel.

Naravno, u klubu je već mjesecima slaba forma 115 milijuna eura teškog pojačanja Romelua Lukakua, no vrsni njemački strateg tvrdi da belgijskom napadaču još uvijek vjeruje.

- Je li radio kako smo svi željeli? Nije, naravno. Ali nije na njemu krivica što smo izgubili dvije posljednje utakmice. I dalje radimo na tome da poboljšamo njegovu igru. Imali smo razlog potrošiti toliki novac na njega i on je imao razloge doći i završiti svoje poglavlje u Chelseaju. To poglavlje i dalje traje. Napadač može veoma brzo ispisati drugačiju priču - dodao je Tuchel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije