Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE IZBORNIK

Tucak zamjerio Talijanima na ružnom ponašanju pa citirao čuvenog srpskog trenera

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je finale Europskog prvenstva u Splitu
Marko Lukunic/PIXSELL
09.09.2022.
u 17:59

Talijanska vaterpolo reprezentacija puna je primjedbi na suđenje u polufinale EP-a, ali tko gubi, taj se i ljuti..

Hrvatski vaterpolo slavi veliki uspjeh reprezentacije, pobjedu nad Italijom i plasman u finale Europskog prvenstva u Splitu

Međutim, talijanska reprezentacija je silno nezadovoljna sudačkim tretmanom i smatraju kako je Barakudama pokoljen peterac poslije kojeg je iznudio Loren Fatović

- To je sramota! Fatović je napravio faul, potopio nam golmana. Bilo bi pošteno da je pobjednik odlučen petercima. Suci su sudili jako dobro, a to se vidjelo i u zadnjem napad. - grmio je talijanski izbornik Campagna.

Nije se dugo trebao čekati odgovor iz hrvatskog tabora, javio se naš izbornik Ivica Tucak

- Ostat ću sportaš do kraja. Ja sam uvijek pružao ruku nakon utakmice kada bih izgubio. Ja sam sad izgubio za svjetsku broncu od Grčke pa nisam puštao nikakva videa ili se bunio zbog poništenog gola Burića. Nisam prosvjedovao, puštao snimke, kao što to sada rade Talijani. Neka iskreno i ljudski puste snimku utakmicu i vide koji je bio kriterij kada se Hrvatska odvojila. Nije korektno to što rade. - smatra Tucak koji je potom citirao slavnog srpskog košarkaškog trenera i izbornika, Svetislava Pešića.

20 August 2022, Hamburg: Basketball: Supercup, Germany - Serbia, Final, Barclays Arena. Serbia's coach Svetislav Pesic. Photo: Michael Schwartz/dpa Photo: Michael Schwartz/DPA
Foto: Michael Schwartz/DPA

- Ne znam da li se sjećate mojih riječi, ali rekao sam da se jedna utakmica može dobiti napadom, međutim turnir se dobiva obranom. To su neki aksiomi sporta, kao što je rekao veliki srpski košarkaški trener Svetislav Pešić: reprezentaciju ne čini, u ovom našem slučaju, 13 najboljih igrača, nego 13 igrača koji najbolje funkcioniraju međusobno. Kemija je ključ svega, a mi smo to uspjeli. - zaključio je izbornik Tucak. 

 

 

Komentara 6

Avatar Moodleen
Moodleen
21:47 09.09.2022.

Čuvenog smrdskog trenera, ti bokca!! Pa da se piše o tsunamiju u Bangladešu ova bi hartija morala u tekst ubaciti barem jednog "čuvenog" geđovana.

DU
Deleted user
18:08 09.09.2022.

Tucak/Tucače/ Tucče/Tuče, pa gdje baš njega?

IL
ilija26
19:43 09.09.2022.

Budimo realni i protiv Grčke za onaj remi su nas malo sudci po gurali 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije