Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Beogradu, Zvezdi i srpskim igračima
Povratak na članak

Tucak objasnio Srbima zašto je Hrvatska velesila. 'Na Skradin padaju bombe, a Zvezda me čeka na treningu'

O svemu što je prošao u Srbiji, propalom transferu kao i o savjetima koje im je dao kada je riječ o nogometnom uspjehu koji Srbija još sanja, dok je Hrvatska postala svjetska velesila, otvoreno je progovorio u videu koji je nastao u sklopu novog projekta video ekipe Večernjeg lista, a upravo Tucak bio je naš prvi gost

Komentari 10

GO
Gof33
08:19 05.03.2024.

Ja bih više volio da smo velesila u ekonomiji, znanosti i standardu ljudi a ne u sportu. A do Srba i Srbije te onog što se tamo događa stalo mi je kao i do prevrnute bicikle na parkingu u Pekingu.

VL
MA
Maslac
08:31 05.03.2024.

Tucak , nisu bio jedini u Zvezdi....to je tvoja odluka bila da se vratis u Sibenik sta je sasvim i normalno. U Sibeniku si dozivio veliku tragediju i mislim da nije nimalo lako zivjetu u gradu gdje se je ta tragedija dogodila a taj vlasnik automata skoro i da nije kaznjen i dalje zivi u tom gradu.

VL
PR
pritiskovic
20:04 04.03.2024.

Eto blago nama....odmah život ljepši.

VL
DU
Deleted user
19:36 04.03.2024.

E sada da smo supersila u nogometu i nismo, mada smo puno bolji od bilo koga iz 'regiona'. A sto se vaterpola tica, Srbija ima 55 medalja sa velikih prvenstava (6 sa OI), mi imamo 32 (3 sa OI-a), takoo da su tu bolji od nas.

VL
DU
Deleted user
07:28 05.03.2024.

Nego Tucak kako da niti jedan grad nije ogranizirao gledanje finala na trgovima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.