Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rutinski odrađeno
Povratak na članak

Tucak nakon pobjede: 'Tek sad počinje ono pravo, pravi turnir s jednim od najjačih protivnika'

"Odradili smo na najbolji mogući način, ali već smo bili mislima u toj utakmici s Mađarskom. Znamo koje su njihove najopasnije točke, najopasniji igrači", rekao je Jerko Marinić Kragić, najbolji strijelac i igrač utakmice

Komentari 2

SS
sokac sa drave
14:24 19.07.2023.

Mala ispravka u gore navedenoj utakmici se desio lapsus umjesto Zalankija naveo sam Vamosa kao strijelca sest golova .Zalanki je isto kao i jucer u japanu bio igrac odluke.Kako to,kako to.Treneru javi se.

VL
SS
sokac sa drave
17:51 17.07.2023.

Da malo bocnemo naseg trenera koji nije primjetio otkud nam prijeti opasnost od madjara.Utakmica je zavrsila i madjar Vamos nam je dao mislim sest golova sa iste pozicije polu desno sa osam metara udaljenosti.Cudi me da trener sa takovim iskustvom to nije primjetio.Nas igrac rus sto igra za nas isto lijevak strasan suter trunio je na desnom krilu umjesto da ga je postavio da on igra naseg Vamosa i postize golove.Nisam trener ali to mi se sigurno nebi dogodilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.