Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U KITZBüHELU

Trostruki olimpijski pobjednik vikao i pljuvao po gostima. Dali mu lijekove i odvezli ga u bolnicu

FIS Alpine Ski World Cup - Men's Downhill
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS
1/2
19.01.2024.
u 13:16

"Još uvijek nije riješio zdravstvene probleme s kojima se bori već duže vrijeme. Želimo mu sve najbolje i nadamo se da će se što prije vratiti svojoj strasti", priopćili su iz Austrijske skijaške reprezentacije nakon incidenta

Uoči početka utrka u kultnom Kitzbühelu, u hotelu austrijske reprezentacije dogodio se neugodan incident, a glavni akter je bio trostruki olimpijski pobjednik Matthias Mayer (33). Prošle je godine okončao svoju natjecateljsku karijeru, a sada radi kao savjetnik austrijskih spustaša.

Prema pisanju Kleine Zeitunga, Mayer se tijekom prijema popeo na stolicu, vikao, pljuvao po gostima i prolijevao vino. Otišao je toliko daleko da su ga zaštitari morali obuzdati, a prisutni liječnik dao mu je lijekove za smirenje. Potom je pozvana policija, a Mayer je prebačen u bolnicu. Reagirao je i Austrijski skijaški savez.

GALERIJA Zubčić sjajno odskijao i došao do postolja u Alta Badiji

FIS Alpine Ski World Cup - Men's Downhill
1/5

"Sa žaljenjem moramo konstatirati da Matthias Mayer još uvijek nije riješio zdravstvene probleme s kojima se bori već duže vrijeme. Kao skijaška obitelj, uvijek smo mu pružali potporu. Želimo mu sve najbolje i nadamo se da će se što prije vratiti svojoj strasti, skijanju. Nakon konzultacija s njegovom obitelji, molimo sve za poštovanje i razumijevanje jer ne možemo davati nikakve daljnje informacije", stoji u priopćenju Saveza.

VEZANI ČLANCI:

Iako uspješan i u Svjetskom kupu (11 pobjeda), Mayer je najveće rezultate ostvario na Olimpijskim igrama u brzim disciplinama. Tako je 2014. osvojio spustaško zlato, 2018. i 2022. zlato u Super G-u te broncu u spustu. 

VIDEO Kolega u Adelbodenu do plasmana karijere! Rodeš odskijao sjajnu drugu vožnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije