Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP BANGKOK

Troicki i Simon za naslov u Bangkoku

Viktor Troicki
AFP
03.10.2009.
u 12:10

U finalu ATP turnira koji se uz nagradni fond od 608.500 dolara igra na tvrdoj podlozi u Bangkoku igrat će Gilles Simon i Viktor Troicki.

Iznenađenje dana kreirao je srpski tenisač koji je nakon sat i 38 minuta igre i blijedog prvog seta, režirao preokret i svladao prvog nositelja turnira, Francuza Jo-Wilfrieda Tsongu 1-6, 6-2, 6-3. Bila je ovo druga pobjeda 32. tenisača svijeta u ogledu protiv Tsonge, koji mu je 2008. godine u Tokiju pri rezultatu 5-7, 2-1 predao meč.

Troicki će pokušati u finalu prirediti novo iznenađenje kada se ogleda s drugim nositeljem turnira, još jednim Francuzom, protiv kojega ima dva poraza u dva međusobna ogleda.

Simon je finale izborio pobjedom protiv šestog nositelja, Austrijanca Jürgena Melzera. Nakon sat i 48 minuta igre bilo je 6-4, 7-6(3).

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:00 03.10.2009.

Svaka čast Hrvati nijedan list u Srbiji nije objavio da je Troicki pobedio Tsongu , ali je dovoljno da Đoković reklamira gaće ili da Ana i Jelena uprljaju pertle pa da svi skoče da se utrkuju koće što više da natoroća i uvuče im se u dupe . Nemam reči !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije