Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnje u namještanje

Tri utakmice španjolske prve lige pod istragom

Deportivo
Pixsell
06.08.2013.
u 16:42

Predsjednik Španjolske nogometne lige Javier Tebas izjavio je da je zbog namještanja pod istragom devet utakmica iz prošle sezone, tri susreta prve i šest druge lige.

Trenutačno se istražuje utakmica prve lige između Levantea i Deportiva, kao i susreti druge lige Girona - Xerez te Hércules - Racing Santander.

Tebas nije iznosio pojedinosti kako ne bi ometao istragu. Istaknuo je samo kako je namještanje utakmica “rak koji se mora iskorijeniti”.

I u Španjolskoj su kazne vrlo oštre. Dokaže li se da su utakmice unaprijed dogovorene klubovi mogu biti izbačeni iz natjecanja, a pojedinci mogu biti osuđeni na zatvorsku kaznu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije