Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sammire, sad se pokaži!

Tri španjolska kluba zbog Sammira dolaze u Amsterdam

'18.10.2011., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica treceg kola UEFA Lige prvaka izmedju GNK Dinamo i AFC Ajax. Jan Vertonghen, Josip Simunic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
02.11.2011.
u 08:01

Kako doznajemo od ljudi bliskih Dinamovu Brazilcu, u amsterdamsku Arenu u srijedu dolaze predstavnici najmanje tri španjolska kluba zainteresirana za Mamićeva "filha"

U amsterdamsku Arenu danas dolaze predstavnici najmanje tri španjolska kluba zainteresirana za Mamićeva "filha": Malaga, Valencia i Villarreal, koji bi već u zimu bili spremni investirati u pojačanje iz Maksimira. Međutim, Španjolci još uvijek čekaju veliku Sammirovu utakmicu u Ligi prvaka. Sad je prilika, protiv ranjivoga Ajaxa, koji je ove sezone odigrao samo jednu veliku predstavu, na žalost, baš protiv – Dinama.

Naime, Ajax u nizozemskom prvenstvu nakon 11 kola za vodećim AZ-om zaostaje osam bodova i tek je na petome mjestu, što je za prvaka poražavajuće. Stoga Ajaxov savjetnik Johan Cruijff u kolumni u listu De Telegraf poručuje:

– Stanje u klubu nije dobro, no o tome ću govoriti kad bude bolji trenutak, a ne uoči odlučujuće utakmice u Ligi prvaka. Pobijedimo li Dinamo, osigurat ćemo najmanje ulazak u Europsku ligu, a ostat ćemo u utrci za drugo mjesto u skupini – smatra Cruijff.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Ključne riječi

Komentara 16

VE
Velikogoričan56
08:13 02.11.2011.

Naravno, svatko ima pravo na svoje misljenje, Cruijff jos i vise, a na nama je da se nadamo da ce Dinamo proraditi, mada dok je Jurcic na kormilu jako tesko, opet ce smisliti neku blesavu taktiku koju ce Ajax porusiti za 20 minuta i omda igraci nece znati sto da rade i kud se tko mora kretati.

MA
maraton
08:25 02.11.2011.

Dinamo nije misto u LP i nemojte se zanositi mišlju da ste ravnopravni i sa najslabijih iz bilo koje skupine.Ajax je za Dinamo ekipa iz galaksije.

OB
-obrisani-
16:42 02.11.2011.

11:27h dragogera je napisao/la: dobiju li 5 mil. za sammira,dobro su ga prodali >>>>>> Dobit ce najmanje trostruko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije