Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Određene kazne

Tri kluba novčano kažnjena, Futacs suspendiran jednu utakmicu

Lokomotiva - Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
22.03.2017.
u 13:04

Kazne su platili domaćini, Osijek zbog ponašanja svojih i gostujućih navijača, a Lokomotiva i Istra zbog izgreda Torcide i BBB-a

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić nakon utakmica 25 kola kaznio je po sedam tisuća kuna Lokomotivu, Istru 1961 i Osijek zbog bakljade i skandiranja.

Kazne su platili domaćini, Osijek zbog ponašanja svojih i gostujućih navijača, a Lokomotiva i Istra zbog izgreda Torcide i BBB-a. 

Na utakmici Lokomotiva - Hajduk kao i Istra 1961 - Dinamo domaći klubovi nisu potpisali ugovore u prodaji ulaznica s Hajdukom, odnosno Dinamom, pa su krivi za izgrede gostujućih navijača.

Hajdukov napadač Marko Futacs za crveni karton koji je dobio protiv Lokomotive suspendiran je jednu utakmicom te mora platiti tri tisuće kuna kazne. Futacs tako neće igrati u Zaprešiću, a u sastav bijeli vraća se protiv Slavena.

>>Četvorka koja je vikala "Ubij Srbina" ne smije prići stadionima na kojima igraju Hajduk i Hrvatska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije