Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKUSNI STRUČNJAK

Trener Viktorije: Znamo da Dinamo ne postiže puno golova, neka tako i ostane

Zagreb: FC Viktoria Plzen svladala GNK Dinamo rezultatom 1:0
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.11.2023.
u 14:46

Iskusni trener Viktorije Miroslav Koubek (72) najavio je susret protiv Dinama s naglaskom na slabu realizaciju momčadi Sergeja Jakirovića

Viktorija Plzen u vrlo dobrom raspoloženju dočekuje hrvatskog prvaka Dinamo u utakmici četvrtog kola Uefa Konferencijske lige.

Osim što su uvjerljivo prvi u ljestvici skupine s devet bodova te šest bodova prednosti nad Dinamom, Ballkanijem i Astanom, momčad iz Plzena je imala vrlo dobar vikend. 

Naime, u gostima su s 2:1 pobijedili Slaviju, što im je prva pobjeda protiv tog češkog velikana u Pragu nakon čak devet godina čekanja. 

Iskusni trener Viktorije Miroslav Koubek (72) najavio je susret protiv Dinama s naglaskom na slabu realizaciju momčadi Sergeja Jakirovića.

- Znamo da Dinamo ne postiže puno golova, vjerojatno im dosta nedostaje Bruno Petković. U pozitivnom smo tonusu, nadam se da će se tako nastaviti.

Zatim je Koubek dobio pitanje je li gledao prvenstvenu utakmicu Varaždina i Dinama ovog vikenda, u kojoj je Dinamo došao do boda pogotkom Mahira Emrelija za 1:1 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

- Gledali smo tu i druge utakmice. Dinamo je dominirao, a njegov suparnik se dobro branio. Dinamo je bio puno bolji iako je izjednačio tek na samom kraju utakmice. Ima sjajne tehničare, ali znamo da se muče s zabijanjem golova. Neka tako i ostane.

Komentara 2

BI
bikica7
15:32 09.11.2023.

Što, Barišić još nije podnio ostavku?

Avatar Ričard
Ričard
19:54 09.11.2023.

Još če on dugo, geni ka Jole Manoliq

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije