Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO UTAKMICU

Trener Sparte: 'Znali smo kako igraju. Petković je bio odličan, isto kao i Dinamova krila'

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
24.08.2023.
u 23:11

"Igrali su kako smo i očekivali, zato sam i razočaran. Nisu bili na maksimumu", rekao je trener praške Sparte Biran Priske. Momčadi će se u uzvratnoj utakmici susresti za tjedan dana u glavnome gradu Češke

U prvoj utakmici play-offa Europa lige, Dinamo je na Maksimiru svladao prašku Spartu s 3:1. Sparta je povela u 38. minuti pogotkom Krejčija iz penala, ali Špikić je vrlo brzo izjednačio. Potom su u fenomenalnom drugom poluvremenu Perić i Ivanušec zabili za preokret i pobjedu.

Uzvrat se igra u Pragu za tjedan dana. Večerašnju utakmicu je trenirao i trener praške momčadi, Biran Priske koji je svjedočio sposobnostima Dinamovih igrača i na ovoljetnim pripremama u Sloveniji.

GALERIJA Ivanušecov emotivni oproštaj od Dinama i navijača

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
1/7

"Ovo nije rezultat koji smo željeli i očekivali, to sigurno. Bit će teška utakmica u Pragu. Dobro smo krenuli, zabili smo i gol, ali onda smo to prosuli pred kraj prvog dijela. Nakon toga smo imali probleme, nismo se dobro branili i zbog toga smo primili još dva gola", rekao je.

VEZANI ČLANCI:

"Znali smo kako igraju. Petković je bio odličan naprijed, isto kao i Dinamova krila. Veza je iskusna, sviđa mi se lijevi bek. Igrali su kako smo i očekivali, zato sam i razočaran. Nisu bili na maksimumu. Trebali smo se zatvoriti prije poluvremena, otići s vodstvom na poluvrijeme pa onda vidjeti što možemo", zaključio je.

VIDEO Stigla službena potvrda: Gotovo je, Livaković napustio Dinamo

Komentara 3

JF
jfk
06:08 25.08.2023.

Znaci li kapetanska traka Petkovicu da ipak ostaje u klubu? Ili je to nacin kako ga Jakirovic nagovara da ostane?

FR
freeshooter
00:25 25.08.2023.

...trenutno je Petko pola ekipe, sve polazi od njega... molit ga za novi ugovor i ostanak... Petko ostani, budi mentor ovim mlađima, trebaš nam... nova plaća po zahtjevu... idemo dalje...

BA
bavovna
07:40 25.08.2023.

dinamo je jučer dobro odigrao, ali tu je bila i velika uloga Ivanušeca koji je zabio gol i asistirao, a sličan učinak ima u većini utakmici ove sezone. No kako on odlazi, njegovim odlaskom nastaje velika rupa jer tkogod da dođe, to će biti teško nadomjestiti. Nadam se da će uprava u idućih 7 dana napraviti bar 2-3 veća dolazna transfera, inače neće biti dobro jer Dinamo će igrati i prvenstvo i EU natjecanja, a hajduk koji se max.pojačao samo prvenstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije