Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUVENTUS - ROMA

Trener Rome svirao nevidljivu violinu, sudac ga poslao na tribine

Rudi Garcia
Reuters/PIXSELL
06.10.2014.
u 14:26

Gianluca Rocchi dosudio je tri jedanaesterca o kojima nije bilo ni govora, a kad je na njegove nebulozne odluke reagirao Rudi Garcia, ovaj ga je poslao na tribinu.

Sudac Gianluca Rocchi izazvao je mnogo nezadovoljstva kod navijača Rome nakon susreta s Juventusom u Torinu, a osim poraza je isključio i Romina trenera Rudija Garciju - zbog sviranja nevidljive violine.

Sve se zbilo u 27. minuti, kad je pogubljeni Rocchi dosudio prvi od tri kontroverzna jedanaesterca na susretu koji je Stara dama pobijedila sa 3:2. To je trener Rome popratio gestikuliranjem i sviranjem nevidljive violine.

Da bi potvrdio autoritet isključio ga je zbog tako banalnog razloga, a vjerojatno ga je nakon utakmice bilo sram jer niti jedan od tri jedanaesterca nije postojao. No čini se da i nakon svih afera u Serie A, Juventus još uvijek ima toliko povlašten status da i u dvoboju s najvećim konkurentom za naslov može dobiti takav poguranac.

Najgore je što će Rocchi suditi u sljedećem kolu, a Garcia će najmanje jedan dvoboj pratiti s tribina.

- Ovo je 21. stoljeće, sve se može provjeriti, a ne da imamo situaciju u kojoj kod svih kazneni prostor ima 16 metara, a kad je Juventus u pitanju onda protivnikov kazneni prostor iznosi 17 ili 18 metara. To je sramota! Ali, zadovoljan sam pristupom igrača, nemaju se što sramiti, Juventus ih u poštenoj utakmici ne bi pobijedio, što se moglo i vidjeti - govorio je ogorčeni Garcia, a slično je rekao i kapetan Francesco Totti:

- Sramotno je što se događa i sramotno je da suci određuju pobjednika. Neka Juventus napravi svoju privatnu ligu i u njoj bude prvak, ovo nema smisla. Ali neću dalje, još će me suspendirati zbog izjava.

>> Juve svladao Romu u utakmici s tri jedanaesterca

Komentara 2

MA
marlboro69
19:33 06.10.2014.

zbog ovakvih odluka sudaca, juventus uvijek pobijedi al ih yebe kada dodju u LP-a, onda nema talijanskih sudaca koji ce svirati kaznene udarce na 18 metara i priznati zgoditke iz zaledja ...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
17:17 06.10.2014.

"...Juventus još uvijek ima toliko povlašten status..." očito da Vanja ima komplekse kad takve bedastoće piše protiv Juvea, jer pogreške su bile i sa jedne i sa druge strane. Kriv je isključivo sudac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije