Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO SVLADAO PAOK

Trener PAOK-a nahvalio Petkovića: 'Velik je igrač. Dali smo mu samo dvije šanse, iskoristio ih je'

Zagreb: Konferencija za medije trenera PAOK-a Razvana Lucescua
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/105
07.03.2024.
u 23:46

"Moramo naći neko rješenje. Težak je ovo period za nas jer igramo puno utakmica i zato su nam se možda dogodili neki blackouti. Večeras previše igrača nije igralo na svojem nivou. Nismo bili ni dobri", rekao je trener PAOK-a koji se nada do uzvrata probuditi svoju momčad

Dinamo je pred punim maksimirskim tribinama u prvome susretu osmine finala Konferencijske lige porazio PAOK rezultatom 2:0. Trenutačno prvoplasirana momčad grčkog prvenstva večeras nije uspijevala u svojim zamislima što pokazuje podatak o jednom udarcu u okvir tijekom cijele utakmice. S druge strane je Bruno Petković iskoristio njihovu pogrešku i zabio u 37. minuti, a potom nakon sjajne akcije poentirao u 71. minuti. Nakon utakmice igru je komentirao Razvan Lucescu, trener PAOK-a.

"Dinamo je igrao pametno, a mi smo sami sebi pucali u noge. Zabili su nam dva gola iz naše dvije jako glupe pogreške i rezultat je takav kakav je. Zaslužili smo izgubiti s obzirom na to koliko smo griješili. Cijelo sam vrijeme imao osjećaj da kontroliramo utakmicu. No, kad napraviš ovakve greške, onda gubiš i samopouzdanje. Mislim da su Dinamovi igrači malo previše slavili nakon ove pobjede, možda su malo previše samouvjereni zbog tih naših pogrešaka", kazao je trener grčkog kluba pa objasnio:

GALERIJA Dinamo na Maksimiru pobijedio PAOK! (2:0) Petković je prvi strijelac Konferencijske lige

Zagreb: Konferencija za medije trenera PAOK-a Razvana Lucescua
1/105

"Ništa nismo radili s loptom, šanse koje smo imali, nismo iskoristili, a oni su imali malo sreće. Vjerojatno su je i zaslužili. Nismo imali nikakve taktičke discipline, previše smo komplicirali, a nogomet je jednostavna igra."

Uputio je i pohvale Bruni Petkoviću koji bi ih mogao koštati europskog natjecanja. "Točno, nisu imali puno šansi. Petković je veliki igrač, sjajan karakter, zna kontrolirati utakmicu. Nije prebrz, ali je strašno inteligentan. Mi smo mu dali dvije šanse i on ih je iskoristio. Naš napadač nije bio u takvim situacijama i tu se opet vraćam na te greške", konstatirao je trener pa dodao:

VEZANI ČLANCI:

"Moramo naći neko rješenje. Težak je ovo period za nas jer igramo puno utakmica i zato su nam se možda dogodili neki blackouti. Večeras previše igrača nije igralo na svojem nivou. Nismo bili ni dobri psihički, dekoncentrirani, ali ovo je tek prvo poluvrijeme. Igra se još jedna utakmica kod nas u Solunu i pokazali smo da se znamo vratiti. Imamo i mi puno iskustva."

Upitan je li bolji Dinamo ili Hajduk rekao je: "Ne može se to uspoređivati. To su potpuno dvije različite momčadi, ali mogu reći da je Dinamo iskusna momčad, igra jako pametno i jako je dobro organizirana."

VIDEO Bad Blue Boys poslali poruke aktualnim čelnicima Dinama i svim navijačima

Komentara 1

FR
freeshooter
00:08 08.03.2024.

...ma nismo ništa previše slavili, to tek budemo kod vas, kada vas opet dobijemo, za veliki prolaz dalje... ale, ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije