Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rene Poms

Trener Osijeka uoči derbija s Dinamom: Nećemo se prilagođavati niti mijenjati

Rene Poms
Goran Kovačić/Pixsell
29.10.2022.
u 07:00

– Nadam se da imamo pravi recept. Mislim da smo prošli tjedan pokazali da se uvijek dobro pripremimo za utakmice, želimo takvi biti i sada. Dat ćemo svoj maksimum kako bismo pokazali dobru igru.

Trener Osijeka Rene Poms najavio je derbi 15. kola SuperSport HNL-a između njegova Osijeka i Dinama.

– Nadam se da imamo pravi recept. Mislim da smo prošli tjedan pokazali da se uvijek dobro pripremimo za utakmice, želimo takvi biti i sada. Dat ćemo svoj maksimum kako bismo pokazali dobru igru. Imat ćemo veliku podršku i nadamo se kako ćemo imati dobar rezultat na kraju. Sigurno da imamo svoj stil igranja, sigurno ga neću mijenjati. Uvijek postoje neki detalji koji se prilagođavaju, ali nećemo ništa puno mijenjati. Dinamo igra u punom napadu, ali mi znamo svoj cilj.

Osijek je u prošlom kolu pretrpio težak poraz 1:4 u gostima kod Varaždina, a prije toga upisao je osam utakmica bez poraza uz samo jedan remi. Poms je dao svoje mišljenje o tome je li za Osijek dobro to što Dinamo dolazi nakon teškog rasporeda u Ligi prvaka.

– Ne mislim tako. Oni su profesionalci, oni su ostavili taj ogled s Milanom iza sebe. Nisu ostvarili pozitivan rezultat i siguran sam da će sada tražiti pobjedu, to je njihov cilj uoči Chelseaja. Znamo njihove dobre strane, ali mi isto tako imamo plan i to želimo pokazati u otvorenoj borbi.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kanđija
11:54 29.10.2022.

U Osijeku je magla tako da postoji vjerojatnost da se utakmica neće ni igrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije