Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON HAJDUKA

VIDEO Trener Istre opet uzeo bodove Hajduku: Za Europu moramo imati bolju realizaciju

Susret 28. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Istre 1961
Milan Sabic/PIXSELL
07.04.2023.
u 21:09

- Lijepa utakmica za gledanje s dosta različitih situacija. U prvom smo dijelu bili jako dobri nakon primljenog gola. U drugom smo nakon crvenog kartona bili dobri desetak minuta, ali onda kao da nismo htjeli igrati -  izjavio je Garcia

Trener Nogometnog kluba Istra 1961, španjolski stručnjak Gonzalo Garcia komentirao je 2:2 remi s Hajdukom na Poljudu u ludoj utakmici 28. kola HNL-a.

- Lijepa utakmica za gledanje s dosta različitih situacija. U prvom smo dijelu bili jako dobri nakon primljenog gola. U drugom smo nakon crvenog kartona bili dobri desetak minuta, ali onda kao da nismo htjeli igrati - izjavio je Garcia.

Hajduk je poveo u drugoj minuti golom Jana Mlakara, a Istra je okrenula pogocima Luke Hujbera i Monsefa Bakrara. Prvi je postignut u 20., a drugi u 21. minuti. Momčad trenera Ivana Leke izjednačila je u 45., kada je ponovno strijelac bio Mlakar.

Splitski sastav je odmah na početku drugog poluvremena ostao s igračem manje jer je Toni Borevković dobio izravan crveni karton nakon što je izgubio loptu pa povukao Bakrara koji je sam išao na gol.

- Znam da je izgledalo kao da smo se uplašili. U zadnjoj trećini terena nismo bili dobri. Na kraju smo mogli izgubiti, ali smo imali i priliku za pobjedu, kontru u sudačkoj nadoknadi - rekao je Garcia o periodu s igračem više.

Garciju su nakon utakmice novinari pitali odgovara li mu igrati protiv Hajduka.

- Svaki trener ima svoje ideje. Znam da je Leko odličan trener koji voli igrati, ali ne znam kako će postaviti momčad - rekao je trener Istre.

- Momci rade odličan posao. Moramo zabijati više, kreirati više. Radimo na tome. Za doći do Europe treba imati bolju realizaciju u završnici - zaključio je Garcia

Istra se nalazi na šestom mjestu s 36 bodova, dva manje od drugog Osijeka koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.


 
 

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:57 08.04.2023.

Nego drugovi gdje je nestao članak o tome da DORH diže optužnicu protiv jakobušića, nestade ga nakon deset minuta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije