Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI U SPLIT

Trener Intera Stramaccioni: Vukušić mi je odavno zanimljiv!

Inter Split (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/10
01.08.2012.
u 18:25

– Nijednoj talijanskoj momčadi nije uspjelo osvojili Europsku ligu, to je naš cilj, ali 2. kolovoz nije datum kada je Inter na vrhunsku svojih sposobnosti – kaže strateg Intera

Mladi Interov trener, 36-godišnji Andrea Stramaccioni, pred svoju premijernu utakmicu u Europi izuzetno je oprezan.

– Imamo respekt prema Hajdukovoj veličini, znamo da Hajduk raste iz utakmice u utakmicu, to je ozbiljna momčad – kazao je Stramaccioni.

Interov trener dugo je radio s mladim kategorijama, a od Hajdukovih igrača pozna Vukušića.

– Bio nam je zanimljiv još dok sam radio u omladinskom pogonu Rome. A od ove momčadi zamijetio sam još vratara Blaževića te stopere Maloču i Milovića – kaže Stramaccioni.

U Hajduku svoju šansu vide u činjenici da je Interu ovo tek prva ovosezonska utakmica.

– Gledao sam Hajduk na sve četiri odigrane utakmice, vidi se da se diže iz utakmice u utakmicu. Mi smo odmorniji, iza nas je mjesec dana priprema. Nikada Talijanima nije lako igrati ovako rano, ali sve ćemo učiniti da ove utakmice s Hajdukom prođu za nas dobro – rekao je Interov trener koji je u Split doveo i nekadašnjeg Hajdukovca Marka Livaju.

– Interesantan je igrač, treba ga pustiti da se mirno razvija i dati mu priliku da izraste u značajnog igrača – kazao je Stramaccioni.

Znaju se Interove europske ambicije, žele sam vrh Europske lige.

– Nijednoj talijanskoj momčadi nije uspjelo osvojili Europsku ligu, to je naš cilj, ali 2. kolovoz nije datum kada je Inter na vrhunsku svojih sposobnosti. Ne želim da to zvuči kao alibi, može se očekivati da ne budemo na nivou na kojem nas očekujete. To što kasnimo u pripremama ne znači da bježimo od toga da želimo dobro odigrati i proći dalje – kazao je Stramaccioni.

A iskusni Javier Zanetti zna što njega i suigrače čeka na Poljudu.

– Bit će to uzavrelo ozračje, vjerujem da smo spremni na takvu situaciju. Važno je dobro se spremiti i iskoristiti naše karakteristike – rekao je 38-godišnji Zanetti, koji je svoje prve utakmice igrao kada se većina Hajdukovih igrača nije ni rodila.

– Osjećam se mladim, mi u utakmicu ulazimo s respektom i željom da ostvarimo što bolji rezultat, ovo je tek prva utakmica – kazao je Zanetti koji igra svoju osamnaestu sezonu u Interu. Dvoboj protiv Hajduka bit će mu 150 europska utakmica, a u prvenstvu Italije odigrao je 797 utakmica.

Ključne riječi

Komentara 3

BS
Berekin ST
19:38 01.08.2012.

Svaka cast i kapa doli zanettiu, Inter je za hajduka klub iz druge dimenzije ali to ne pravda upravu sta je zaminila domacinstvo sa talijanima. Pravi hajdukovac ne ide na Poljud radi rezultata nego radi hajduka. I da je hajduk izgubuija u Milanu sa 7 : 0 poljud bi bija krcat.

FI
Fisherman
21:32 01.08.2012.

Sad kad su Maloca i Vukusis reprezentativci-kako ce sad da mu budu zanimljivi. HEHEHE-opet su na djelu balkanska posla. Sjasi Kurta da uzjasi Murta.Otisao Bilic a dosao Stimac i opet pregrst dalmatinskih zanimljivih reprezentativaca.

TO
Tot
23:32 01.08.2012.

hahahhahahah, vukušić mu je zanimljiv, da nema možda neke čudne seksualne apetite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije