Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Vulić

Trener Hajduka: Prvo Vrapče, a onda Dinamo

26.09.2018.
u 09:25

Zadovoljan sam efikasnošću u zadnje dvije utakmice, ali mogli smo postići više golova. Imamo nekakve crne rupe u igri koje moramo svesti na minimum – ističe Vulić

Sedam pogodaka u dvije zadnje utakmice i dvije pobjede, protiv Rudeša i Istre, smirili su stanje u Hajduku. Momčad je u te dvije utakmice prvi put ove sezone pokazala energiju za kojom je prije nekoliko tjedana, uoči smjene, vapio Željko Kopić. Njegov nasljednik Zoran Vulić za sada može biti zadovoljan.

– Zadovoljan sam efikasnošću u zadnje dvije utakmice, ali mogli smo postići više golova. Imamo nekakve crne rupe u igri koje moramo svesti na minimum. Vjerujem da će to biti bolje i dolaze nam susreti u kojima ćemo pokazati svoje pravo lice – ističe Vulić.


I on je priželjkivao ovakav novi početak u petom mandatu na klupi splitskog kluba.

Jasan je njegov cilj u kojem je, kako sam kaže, glavni fokus pokušati se približiti momčadima u gornjem dijelu ljestvice. Vulićeva momčad u mislima je već u subotnjem derbiju s Dinamom. No prije derbija očekuje ih sraz u kupu s Vrapčem. 


– Prvo moramo razmišljati susretu protiv Vrapča, fokus nam je usmjeren prema tome, a potom ćemo se okrenuti Dinamu. Kup je opasan, a i sam sam kao trener to doživio na svojoj koži i zato moramo ući sa stopostotnim angažmanom – kaže Vulić. 


Momčadi je u Medulinu priključeno i osam igrača koji će biti u konkurenciji za dvoboj u kupu, a među kojima su i igrači koji su sudjelovali u pobjedi nad drugom momčadi Dinama.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar prahrvat
prahrvat
09:52 26.09.2018.

prvo vrapče - to u zagrebu ima posebno značenje

AO
ante.oreskovic75
10:02 26.09.2018.

Ostaje li uprava u Vrapču?

DU
Deleted user
10:57 26.09.2018.

Velik strah u srazu s klubovima ZG kvartova, kao što je Gorica, Rudeš - i sada Vrapče. Nekoć Hajduk bio velika četvorka, na susret s Vrapčem bi poslali B ekipu ili podmlađenu, ne bi ni trepnuli okom da idu u prvom sastavu na takvo gostovanje. Sad pak ustreptali da ne bi ispali od amatera iz Vrapča iz kupa!? Pa to nije za vjerovati da su na tu razinu spali... Velika četvorka sada: Rudeš, Gorica, Hajduk i Inker! I nek netko veli da hrv. I liga nije jača od exSFRJ prve lige kad jedan Hajduk treperi od kvartovskih ZG momčadi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije