Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je prijavio

Trener Hajduka: Prijete mi zbog dovođenja igrača!

Marijan Pušnik
Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL
1/4
03.07.2016.
u 23:01

Za sada ne želi reći tko mu prijeti, ali otkrio je da se to događa zbog prijelaznog roka.

Sva pitanja nakon pobjede nad Splitom od 1:0 odslušao je trener Hajduka Marijan Pušnik. U svom stilu je kazao kako je njegova momčad na četrdeset posto, pohvalio dio igrača, dio pokudio, već smo naučili da slovenski strateg nema dlake na jeziku... A onda je pročitao već unaprijed pripremljeni tekst u kojem je javno kazao da dobija prijetnje zbog prijelaznog roka.

- Osjećamo od prvog dana golemu podršku navijačkog puka no moram kazati da još uvijek ima onih, koji stavljaju svoje privatne interese ispred Hajdukovih. Mislim na pojedince, koji se stavljaju u ulogu trenera ili sportskog direktora. Nećemo dopustiti nikakve pritiske, otvoreni smo i transparentni, ali imamo sustav, koji detektira nečasne radnje. Zna se tko je jedini odgovoran za prijelazni rok, to smo Mario Branco (sportski direktor, nap.a.) i ja. Sve pozive, prijetnje, hiljadu njih... Ne dolazi se u Hajduk preko babe, srica, neke liste... Listu imamo Mario i ja i mi ćemo je ostvarivati, s prijetnjama se neće dolaziti - pročitao je Pušnik.

Za sada ne želi reći tko mu prijeti, ali otkrio je da se to događa zbog prijelaznog roka. U svakom slučaju Pušnik je otvorio zanimljivu priču, vjerojatno će u narednom periodu i otkriti tko mu prijeti. Već se pokazao da želi biti čist u odnosima, kod njega nema skrivanja...

- Prijete mi zbog dovođenja igrača, to sam prijavio ljudima iz kluba i ljudima iz Nadzornog odbora. Neću sad o imenima, treba snimati razgovore, ali nastavi li se to, ići ćemo i dalje - kazao je Pušnik.

Nakon njegovog govora pala je u vodu premijera Borisa Rapaića, sina slavnog Mikija, na Poljudu, u sjenu je pao i briljatni pogodak Tome Bašića u 19. minuti. Bašić je iz slobodnog udarca, gotovo s trideset metara, pogodio u same rašlje. Izveo je udarac vrijedan divljenja, bila je to ona lelujava lopta, koja pada, kakvu znaju uputiti samo pravi majstori. 

Momčad koja je pobijedila Split sigurno neće igrati protiv rumunjskog Iasija, ali Pušnik je pun optimizima.

- Kad bi svi moji igrači bili do pola kao ja napunjeni optimizmom, onda bismo već prošli dalje. Mi slažemo momčad, bit će teško do Iasija. Rumunji su iskusna momčad, igraju dosta natrag, brzi su u kontrama, vrlo su jaki u prekidima, igraju čovjek na čovjeka... Bit će teška utakmica - zaključio je Hajdukov trener.

>>Cico Kranjčar: Nemamo ‘killera’ koji će i polušanse pretvarati u pogotke


Hajduk - Split 1:0
SPLIT - Stadion Poljud. Vrijeme sparno. Gledatealj 2500. Sudac Goran Gabrilo (Split).
Strijelac: 1:0 T. Bašić (19)
Hajduk: Stipica (od 46. Grbić) - Juranović (od 81. Budalić), Ismajli (od 46. Šimić), Ćosić, Pejić (od 33. Memolla) - Kožulj (od 64. Kalik), Jefferson, T. Bašić (od 78. Maganjić) - Mujan (od 66. Rapaić), Mastelić (od 62. Radčenko), Maganto (od 33. Vojković). Trener Marijan Pušnik.
Split: Duka - Villafane (od 46. Maglica), Majstorović, Rrahmani, Vitus - Čvedukas (od 46. Grubišić), Šarić (od 52. Obšivač)

Komentara 39

DU
Deleted user
23:42 03.07.2016.

Mamić i Šuker prijete hehe. Hajduk je katastrofa od kluba. Korumpirana orjunaška prčija.

DU
Deleted user
23:55 03.07.2016.

Pitamo torsidu i i njihov hajduk ko prijeti? Ako na rivu ne izađe staro i mlado ispasti će da je hajduk prčija onih koji su je osnovali. Hrvatski branitelji iz Dalmacije spasite Hajduk i dajte mu hrvatski predznak.

Avatar jura37
jura37
23:16 03.07.2016.

E pusnik,doli su ti i cuvari ovaca menadzeri i nesmis im se zamjerit. Ovdje kod nas bar znas da je glavna zaba u bari gosp. Maminjo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije