Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valdas Dambrauskas

Trener Hajduka: Moramo samo biti mirni, moguće je čudo protiv Villarreala

Split: Konferencija za medije trenera Hajduka Valdasa Dambrauskasa pred derbi s Dinamom
Miroslav Lelas/PIXSELL
25.08.2022.
u 11:20

– Poštujem ambijent i entuzijazam na Poljudu, no mi želimo nastaviti ondje gdje smo stali u prvoj utakmici. Gol u gostima ne vrijedi dvostruko, kao nekada – rekao je Unai Emery

Villarrealov trener Unai Emery rekao je da njegovi nogometaši u Split dolaze dovršiti posao započet prije tjedan dana kada su pobijedili s 4:2 u prvoj utakmici, koja se igrala u Valenciji.

– Poštujem ambijent i entuzijazam na Poljudu, no mi želimo nastaviti ondje gdje smo stali u prvoj utakmici. Gol u gostima ne vrijedi dvostruko, kao nekada. Hajduk igra dobro, zahtjevan je protivnik. Njegovi igrači su sposobni pronaći adekvatnu igru, približiti se našem golu pa je još uvijek puno toga ispred nas. Igrači Hajduka željno iščekuju ovu utakmicu, vide šansu za prolazak. Mi pak imamo iskustva u Europi, ali želimo i popraviti stvari koje nisu bile dobre u prvom susretu – rekao je Emery.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas smatra kako njegovi igrači pred rasprodanim stadionom i uz gromku podršku s tribina mogu do preokreta.

– Moramo samo biti mirni i vjerovati da možemo igrati protiv Villarreala. Čuda su uvijek moguća ako damo sve od sebe, a tu su i navijači. U posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Lokomotive nismo bili uvjerljivi u završnoj trećini, mučili smo se, ali sutra će biti drugačije. Igrat ćemo protiv momčadi koji voli držati loptui zato moramo biti strpljivi, čekati našu priliku, biti fokusirani. Jedan detalj će odlučivati – kazao je Dambrauskas.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Komentara 8

VO
volimnju
12:23 25.08.2022.

mislim da nije moguće, ali ja sam uz vas i želim vam pobjedu

ZA
!zagreb!
12:02 25.08.2022.

To je nemoguće ali da trebaju dati sve od sebe to trebaju. Villareal je prejak i za Dinamo. Nisu imali sreće u ždrijebu kad imaš mali koeficijent. Na naplatu su došli Tobol i Gzira. Pamet za ubuduće.

LL
lijepa_li si
11:59 25.08.2022.

zagreb je uz vas. sretno, hajduče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije