Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA DERBIJA
Povratak na članak

Trener Hajduka: 'Izgubio sam samo dvije utakmice, tako će i ostati! Ako bude penal, pucat će Livaja'

- Možemo dobiti i Dinamo i Rijeku. Velika je ovo pozornica za velike igrače, ništa nije bolje od derbija i velikih utakmica. Za to se živi, to čekaš cijelu godinu - kaže Mislav Karoglan

Komentari 1

XY
XYZ52
12:40 29.03.2024.

Karoglane, manje pričaj a više radi, te pripremi tim ako ti to znaš. Svaka utakmica koju si izgubio vrijedila je 6 a ne 3 boda. Livaja, umjesto da podere vratara I mrežu kada puca penale, on se zaje....sa svojim panenkama. Karoglan zna da nwće više izgubit ni jednu utakmicu. Ma nemoj. Sama ta izjava govori koliko si nezreo kao trener i čovjek. Trener jednog Liverpool-a ili Man City-a ne bi nikad tako nešto izjavio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.