Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE ODLAZAK

Trener europskog prvaka najavio da Šutalo želi napraviti veliki transfer. Hrvata love četiri kluba

Astana: Nogometaši Dinama dolaze na stadion
Goran Stanzl/PIXSELL
07.08.2023.
u 08:17

23-godišnji branič iz Čapljine spreman je za transfer karijere i čini se da neće još dugo ostati u Maksimiru

Nizozemski velikan i bivši europski prvak Ajax uvjeren je kako Josip Šutalo želi prijeći na Johan Cruijff Arenu i tako pojačati popularne kopljanike. Amsterdamski klub već je navodno dvaput slao ponudu za 23-godišnjeg vatrenog, ali Dinamo je tvrd pregovarač te traži minimalno 25 milijuna eura. 

- Igrač želi doći u Ajax - rekao je trener Maurice Steijn, prenosi portal Voetbal International, koji dodaje da su za kupovinu Šutala zainteresirani talijanski uglednici Fiorentina i Napoli, a talijanski TuttoMercatoWeb u prvi plan stavlja Bayer iz Leverkusena, iako je jasno kako oni zapravo imaju i najmanje šanse. 

VEZANI ČLANCI:

Nizozemcima je trenutno previše dati svotu koju traži hrvatski prvak, ostaje za vidjeti hoće li uspjeti sniziti cijenu, a nedavno su doveli drugog hrvatskog braniča, Jakova Medića iz njemačkog drugoligaša St. Paulija. 

 

Komentara 1

VK
vječni krojf
08:40 07.08.2023.

Trener Europskog Prvaka kaže?Europskog prvaka????Molim vas lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije