Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ TRENUTAK

Trener Chelseaja pozitivan na koronavirus samo nekoliko sati prije utakmice

FILE PHOTO: Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Chelsea v Tottenham Hotspur
David Klein/REUTERS
05.02.2022.
u 15:30

Najvjerojatnije će se priključiti momčadi u Abu Dabiju sljedeći tjedan na svjetskom klupskom prvenstvu.

Trener engleskog prvoligaša Chelsea Thomas Tuchel pozitivan je na COVID-19, objavio je londonski klub u subotu samo par sati prije utakmice 4. kola FA kupa protiv Plymouth Argylea.

Tuchel će biti u izolaciji, a klub je dodao da će se najvjerojatnije priključiti momčadi u Abu Dabiju sljedeći tjedan na svjetskom klupskom prvenstvu.

Pobjednik Lige prvaka Chelsea će u polufinalu klupskog prvenstva u srijedu na stadionu Mohammad Bin Zayed u  Abu Dhabiju igrati ili protiv Al Jazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ili protiv pobjedniuka Lige prvaka AFC Al Hilala.

Finale je na rasporedu 12. veljače. 

Chelsea je zadnji put kada je nastupao na Svjetskom klupskom prvenstvu 2012. u Japanu poražen 0-1 od brazilskog Corinthiansa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije