Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO ĆE PUTOVATI?

Trener Chelseaja nakon sankcija: Ja ću igračem voziti kombijem u Lille

Thomas Tuchel
Reuters/Pixsell
16.03.2022.
u 11:51

– Imamo avion, možemo otići u Francusku i vratiti se avionom, ali ne budemo li imali avion, krenut ćemo vlakom! Ako ne vlakom, onda autobusom, a ne budemo li mogli ni autobusom, onda ću ja sjesti u kombi i voziti – rekao je Tuchel

Aktualni osvajači Lige prvaka, nogometaši londonskog Chelseaja, u srijedu u 21 sat (Arenasport7) gostuju u Francuskoj kod Lillea u uzvratnoj utakmici osmine finala. Londonski plavi u prvoj su utakmici slavili 2:0, no problemi oko kluba se gomilaju.

Naime, klub se zbog svog ruskog vlasnika Romana Abramoviča našao na udaru sankcija. Mnogi su se zapitali hoće li uopće otputovati na gostovanje. No trener Thomas Tuchel odgovorio im je:

– Imamo avion, možemo otići u Francusku i vratiti se avionom, ali ne budemo li imali avion, krenut ćemo vlakom! Ako ne vlakom, onda autobusom, a ne budemo li mogli ni autobusom, onda ću ja sjesti u kombi i voziti – rekao je Tuchel i time pokazao koliko mu je ovo natjecanje bitno. Osvrnuo se i na samog protivnika:

Lille će igrati napadački 4-4-2, što je agresivno, fluidno i izravno. Moramo biti spremni na to, ali sigurni smo u sebe. Morat ćemo ostvariti još jednu vrhunsku izvedbu.

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić trebao bi startati od prve minute za londonske plave. U Lilleu su pak hrvatski vratar Ivo Grbić i branič Domagoj Bradarić.

U drugoj utakmici večeri sastaju se Juventus i Villarreal (21 sat, HRT 2). Prva utakmica završila je bez pobjednika (1:1) pa su karte u ovom susretu otvorene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije