Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ariel Jacobs

Trener Anderlechta: Ako Mandža bude pravi, Dinamo ima šansu!

Ariel Jacobs
Reuters
02.12.2009.
u 11:00

Anderlecht još čeka prvi poraz u skupini A, s dvije pobjede i dva remija na korak je do ostanka u Europi i na proljeće. Bod protiv modrih bio bi im dovoljan.

- Svjestan sam da još ništa nismo riješili iako smo slavili protiv Timisoare. Dinamo nije otpisan - kazao je za belgijski Standaard trener Anderlechta Ariel Jacobs

Kazne koje Zagrepčani dobivaju zbog svojih navijača komentirao je i belgijski trener:

- U redu je da su Dinamu vratili tri boda koja su im oduzeli zbog divljanja navijača. Smatram to logičnim bez obzira što to nama nikako ne ide u prilog.

Protiv modrih ne planira kalkulirati, iako bi im i bod bio dovoljan da kolo prije kraja imaju četiri viška ispred plavih.

- Gledajte, ići ćemo na pobjedu i definitivno osigurati mjesto u sljedećem krugu. Hrvati su sjajna momčad, neće nam ostaviti mnogo mjesta da radimo što želimo. U Zagrebu smo imali prilično sreće, to ne treba zaboraviti.

Logično, najviše se boji napadača iz Broda.

- Ako Mandžukić bude igrao kako on to zna, onda ćemo imati velikih problema.

U Zagrebu je Anderlecht igrao defenzivno, no u Bruxellesu je plan drugačiji.

- Kod kuće zabijamo pogodak iz svake šeste, sedme šanse. To znači da se nećemo povući kao u Zagrebu, već ćemo napadati Butinin gol.

Zanimljivo, na današnji je dan, 2004. godine, Dinamo imao najveću šansu izboriti drugu fazu, no Heerenveen je u Zagrebu izvukao bod (2:2) i okončao plave nade. Zdravko Mamić je suca tada prozivao zločincem, no danas situacija više nije tako blistava. Ni pomoć Škota Douglasa McDonalda Dinamu  ništa ne jamči.

Utakmica se igra od 21.05 sati, a tijek susreta možete pratiti na Sportalu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:31 02.12.2009.

Kako Dinamo ima šanse ? Pa Dinamo je ekstra klasa a ovaj Anderlecht je jedna prosječna momčad koju je Dinamo razbio več u Maksimiru. Dinamo 100% prolčazi i osvaja Evropsku ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije