Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč pobjedi
Povratak na članak

Trener Allegri kritizirao Mandžu i Pjanića: Jako sam ljutit na njega!

Nismo držali pozicije, posebno Mandžukić, upozorio je Allegri.

Komentari 4

IL
ilijan
07:11 04.05.2017.

Juve će biti prvak. ima se razloga ljutiti na Pjanu jer je par puta pogriješio gdje ih je samo sreća spasila. A Mandžo igra neku novu ulogu. puno trke naprijed nazad, nemože to svatko.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:58 04.05.2017.

naravno da alar pise sto pise...nema njegovih u pobjednickoj momcadi....

VL
BO
bojnik
08:04 04.05.2017.

Uzas; takove stvari se rjesavaju unutar cluba a ne medijskima napadima na vlastite igrace.

VL
OM
omar
06:15 04.05.2017.

Juventus je ovu utakmicu dobio isključivo na iskustvo. Ništa posebno nisu odigrali, a naš Mandžukić nažalost ovaj puta igrač manje. Monaco nema iskustva igranja u ovakvim utakmicama. Jednostavo su još pre zeleni za ovaj nivo natjecanja. Subašić je bio odličan poskidao je dosta toga, ali onaj Buffon je armirani betonski zid. Kako taj čovijek brani u 39g. svaka mu čast. Alves je također bio dobar na boku. Nemogu danas dan shvatit kako je Barcelona mogla pustit takvog igrača. Odlaskom tog Alvesa Barcelona je krenula nizbrdo. Jedan igač i to bočni značio je nevjerovatno puno za igru Barcelone. To se vidi i u barci koliko im fali, odnosno u Juventusu koliko je bolji kad njega imaju u sastavu. Nije još ništa gotovo, ali Juve prolazi rutinski dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.