Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA RIJEKE
Povratak na članak

"Trema može pokositi Hajduk, a Rijeka uz onakav Dinamo nikad lakše nije mogla biti prvak!"

- Mi smo veći favoriti od Hajduka. Znate, najteže je kada nešto morate, kada svi od vas to očekuju, kad je biti ili ne biti, kao što je nama bilo protiv Trepče. Nije lako ni igračima Hajduka, ni njihovu treneru. Ne osvoji li Kup može pakirati kofere.

Komentari 1

CF
centar for
14:46 25.05.2022.

rijeka je pred par godina postala prvak i oni su bar nešto napravili...ali kad hajduk, koji je doveo 10 jakih pojačanja u godinu dana + jak sudački poguranac u 2.dijelu sezone, nije uspio osvojiti titulu, o čemu se onda ima više pričati?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.