Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI KUP

Trećeligaška senzacija nastavlja pobjeđivati: Nakon Bayerna i Eintrachta izbacili Borussiju (2-1)

DFB Cup - Quarter Final - FC Saarbruecken v Borussia Moenchengladbach
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/6
12.03.2024.
u 23:30

Ranije su polufinale izborili Bayer iz Leverkusena, uvjerljivo vodeća momčad Bundeslige ove sezone te dva drugoligaška kluba, Kaiserslautern i Fortuna iz Duesseldrofa

Nogometaši Saarbrueckena, koji inače nastupaju u trećoj njemačkoj ligi, napravili su novu senzaciju u tamošnjem DFB Pokalu, u četvrtfinalu su na domaćem terenu svladali Borussiju iz Moenchengladbacha 2-1.

Prije plasmana u polufinale i nove velike pobjede, Saarbruecken, trenutačno deveta momčadi treće lige, pobijedila je Bayern u drugom kolu te Eintracht iz Frankfurta u osmini finala.

GALERIJA Kane odveo Bavarce u četvrtfinale Lige prvaka. Lazio pao u Munchenu

DFB Cup - Quarter Final - FC Saarbruecken v Borussia Moenchengladbach
1/7

Uvodna dva pogotka na ovom četvrtfinalu postignuta su na samom početku susreta. U osmoj minuti gosti su poveli golom Hacka, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Naifi. Golova potom nije bilo sve do 93. minute, a tada je sijevnuo domaći kontranapad te je Bruenke zabio za 2-1 i veliko slavlje domaćeg sastava i navijača.

VEZANI ČLANCI:

Ranije su polufinale izborili Bayer iz Leverkusena, uvjerljivo vodeća momčad Bundeslige ove sezone te dva drugoligaška kluba, Kaiserslautern i Fortuna iz Duesseldrofa. U polufinalu, također u jednoj utakmici Bayer će dočekati Fortunu 3. travnja, dok će Saarbruecken gostovati kod Kaiserslauterna 2. travnja.

VIDEO Modrić napušta Real, ali ostaje u Europi: Kapetan vatrenih je dobio fantastične ponude dva giganta'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije