Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIN U ZAGREBU

Traje li u Maksimiru rat zbog Kosova? Dinamo odmah vrhunski odgovorio

Komnen Andrić i Amir Rrahmani
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
08.02.2019.
u 17:10

Andrić je, između ostalog, novinaru srpskog lista kazao kako je lijepo biti Srbin u Zagrebu

Tek što se u medijima pojavila tvrdnja da u Dinamovoj svlačionici postoje prijepori, i to zahvaljujući nacionalnim razmiricama između Srbina i Kosovara, maksmirski je klub odgovorio na kristalno jasan način. 

U petak poslijepodne je na društvenim mrežama objavljena fotografija Komnena AndrićaAmir Rrahmanija na kojoj baš nekako i ne djeluje da su dečki u svađi. 

Priča o tobožnjoj netrepeljivosti izvučena je iz srpskog lista Alo, odnosno iz intervjua s Andrićem, u kojem je novi napadač Dinama prepričao kako je prihvaćen u Zagrebu, odnosno u svlačionici Modrih. Andrić je u tom razgovoru, između ostalog, kazao:

>> Pogledajte kako je bilo navijačima koji su cijelu noć čekali kartu za utakmicu Dinamo - Viktoria Plzen

- Tijekom mog prvog ulaska u svlačionicu Dinama, Rrahmani me je kroz šalu prozivao nešto za Kosovo. Fino i kulturno sam mu rekao: To si uradio sada i nikad više. Možemo se šaliti, biti prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj - kazao je Andrić i tome dodao: 

- Shvatio je da je pretjerao. Veliki smo prijatelji i dan-danas, zeza on mene, zezam ja njega. Taman posla da ima neke zle krvi, ali nikada i nikome neću dozvoliti da prijeđe granicu dozvoljenog. Baš kao što je i ja ne prelazim - istaknuo je Andrić.

Andrić je novinaru tog lista također rekao kako je lijepo biti Srbin u Zagrebu, te prepričao kako je Dinamo u njegovu čast izvjesio srpsku zastavu:

- U Dinamu je uobičajena praksa da se za igrača iz države u kojoj je rođen u svlačionici istakne njegova zastava. Zahvalio bih se ljudima iz kluba što je moja zastava na zidu od prvog dana.

Komentara 37

Avatar Kaladin
Kaladin
17:36 08.02.2019.

Sve je to umjetno

ZS
zlatko.svetec.5
17:57 08.02.2019.

stvarno ste nula od novina,to i nije neka vijest a tim člancima samo stvarate nepotrebne tenzije

RS
rasta sev
19:00 08.02.2019.

Koliko gluposti u ovim komentarima, skoro koliko i novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije