Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobični doping

Toure "pao" zbog ženina sredstva za mršavljenje

kolo toure
PA/Pixsell
05.03.2011.
u 13:06

Ako je vjerovati riječima Arsenalova menadžera Arsenea Wengera, Kolo Toure je bio pozitivan na doping testu zbog - ženina sredstva za mršavljenje!

- Čuo sam se s njim telefonom i priznao mi je da je koristio ženine preparate za mršavljenje. On, naime, strože kontrolira svoju težinu, jer ima određenih problema s tim. I zasigurno nije osoba koja bi uzimala nedopuštena sredstava - tvrdi Wenger, koji Tourea dobro poznaje budući da mu je sedam godina bio trener.
Podsjetimo, Kolo Tourea jučer je suspendirao njegov klub Manchester City nakon što je otkriveno da je pao na doping testu nakon utakmice s gradskim rivalom Unitedom 12. veljače.

Komentara 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
17:21 05.03.2011.

Ma to su price,za male bebe,satro od zenina sredstva za mrsavljenje,sad pokusavaju da ga izvade,doping je doping,znaci nisi cist,i to je to.

DH
dalibor.hren
19:17 05.03.2011.

Možda mu je kriv ženin vibrator!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije