Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale suigraču

Toulalan: Barcelona ima Messija, a mi imamo Isca!

Isco, Malaga (1)
Foto Huebner
14.03.2013.
u 10:43

- Isključenje Defoura i ozljeda Joaoa Moutinha, koji je morao izaći na poluvremenu, imale su snažan utjecaj na utakmicu

Mladi Isco iz Malage već dugo vremena slovi kao jedan od najvećih svjetskih talenata, a jučer je dokazao da će biti veliki igrač. Pogotkom i asistencijom protiv Porta uveo je svoj klub u četvrtfinale Lige prvaka. Francuski nogometaš Malage Jeremy Toulalan zbog toga mu je odao priznanje.

- U ovakvim utakmicama morate imati velike igrače. Barcelona ima Messija, a mi imamo Isca. Zaista je odigrao vrhunski i pokazao o kakvom se talentu radi.

S druge strane, trener Porta bio je iznimno razočaran.

- Isključenje Defoura i ozljeda Joaoa Moutinha, koji je morao izaći na poluvremenu, imale su snažan utjecaj na utakmicu. Pokušali smo i s desetoricom igrača kontrolirati igru, ali sve što se događalo nam je otežavalo život. Znam da su navijači tužni zbog ispadanja, ali nitko nije tužniji od igrača - istaknuo je Pereira.

>>>Šokirani Lahm: Da je trajalo još deset minuta...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije